Pilot tacizden tutuklandı

Pilot tacizden tutuklandı

İstanbul’da kalp hastası annesinin genç bakıcısını taciz ettiği öne sürülen 36 yaşındaki yolcu uçağı pilotu Onur A., “basit cinsel saldırı” suçundan tutuklandı.

 

Özel bir havayolu firmasında pilot olarak çalışan 36 yaşındaki Onur A., 30 Ocak'ta İstanbul Etiler'de yaşayan annesini ziyaret etti. Yolcu uçağı pilotu olan Onur A., iddiaya göre evde annesinin bakımıyla ilgilenen 30 yaşındaki Nuray Ş.'yi taciz etti. Mutfakta gerçekleştiğini iddia ettiği cinsel saldırıdan kaçarak Etiler Polis Merkezi'ne başvuran kadın, Onur A.'dan şikâyetçi oldu. Nuray Ş., Onur A.'nın cinsel saldırısına maruz kaldığını, evde kalp hastası olduğu için çığlık atıp yardım isteyemediğini, yaşlı kadına bir şey olur diye korktuğunu anlattı.

'MAAŞINA ZAM İSTEDİ'
Şikâyet üzerine gözaltına alınan Onur A. ise genç kadın mutfaktan çıkarken kendisine çarptığını anlatarak özel bir şirkette pilot olarak görev yaptığını söyledi. Onur A., saygın bir mesleği olduğunu, asla genç kadının iddia ettiği gibi cinsel saldırı ve tacizde bulunmadığını, zam isteğini reddettiği için kadının iftira attığını kaydetti. Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliği'nde Onur A.'nın genç kadını taciz ettiğine dair yeteri kadar beyan bulunduğu belirtildi. "Basit cinsel saldırı" suçundan tutuklanmasına karar verilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Onur A. hakkındaki soruşturma devam ediyor. (Sabah)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.