Peyiç, DAF'tan vazgeçmiyor

Peyiç, DAF'tan vazgeçmiyor

Peyiç Transport, Avrupa’nın lider çekici markası DAF’la yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana tercihini her zaman DAF’tan yana kullanan Peyiç...

Peyiç Transport, Avrupa’nın lider çekici markası DAF’la yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana tercihini her zaman DAF’tan yana kullanan Peyiç Transport, 1 adet FT XF105.460 Elite Edition ve 1 adet FT CF85.460 Low Deck çekici ile araç parkındaki DAF sayısını 15’e yükseltti.

Peyiç Transport Dış Tic. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Peyiç, TIRSAN’ın Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle TIRSAN Treyler A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun’dan teslim aldı.

Avrupa’da en çok DAF satılıyor

Avrupa’nın lider çekici markası DAF’ın 13 yıldır İngiltere’de yılın filo çekicisi ödülünü kazandığını vurgulayan TIRSAN A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, “Nakliyecilerin en çok istedikleri marka DAF’tır. Peyiç Transport’ta tercihini DAF’tan yana kullanarak filosundaki DAF sayısını 15’e çıkardı” dedi.

Tercihimiz her zaman DAF

Şirket merkezlerinin Pendik’te olduğunu söyleyen Peyiç Transport Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Peyiç, firmalarının 2000 yılında kurulduğunu belirtti. Çekicide tercihlerinin her zaman DAF’tan yana kullandıklarını vurgulayan Peyiç, DAF markasına büyük bir güven duyduklarını ifade etti. Peyiç, “Filomuzdaki 15 çekicinin de markası DAF, treylerde ise her zaman TIRSAN’ı tercih ediyoruz. Firmamız yüzde 90’ınını kendi imal ettiği kumaşların, Balkan Ülkeleri’ne ihracatını gerçekleştiriyor” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.