Petrol Ofisi ile Selim Yuhay işbirliği TV ekranlarında

Petrol Ofisi ile Selim Yuhay işbirliği TV ekranlarında

Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, yolların kahraman kaptanları olan tır şoförlerinin sorunlarına dokunuyor, yaşamlarından kesitleri TV ekranlarına yansıtıyor.

V programının temelini de oluşturan ünlü mimar ile Petrol Ofisi Maximus iş birliği, 2019 yılı sonlarında başladı. Yine kabinlerin ünlü mimar tarafından yenilendiği ‘Selim Yuhay ile Maximus Kabin’ programı, Petrol Ofisi Maximus’un Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya başlanmıştı. Ancak henüz 4’üncü bölümde pandeminin zorlu koşulları nedeniyle hızlı bir şekilde format değiştirerek, ‘Petrol Ofisi Maximus: Selim Yuhay ile #HerDaimYanındayız’ olarak devam etmişti. Bu programda da Selim Yuhay, ağır vasıta şoförleri ile görüntülü görüşerek sohbet etti, dertlerini, sorunlarını, mutluluklarını paylaştı, hoş sürprizlerle kaptanlar ve ailelerine değer yarattı. ‘Selim Yuhay ile Maximus Kabin’ ile ‘Petrol Ofisi Maximus: Selim Yuhay ile #HerDaimYanındayız’ programları, yayınlandıkları Petrol Ofisi Maximus sosyal medya hesaplarından toplam 7.4 milyon tekil kullanıcıya erişim ve 12.800 etkileşim sağladı, Youtube’da ise toplam 2 milyon kez izlendi.

Yolların kahramanları olan ağır vasıta şoförlerini ‘Maximus Adamlar’ olarak adlandırdıklarını ve hep yanlarında olduklarını vurgulayan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Maximus Adamlar ile hep çok yakın olduk. Onların çektikleri tüm zorlukları, karşılaştıkları tüm koşulları biliyor ve çözümler sunuyoruz. Akaryakıt tarafında olduğu gibi madeni yağ tarafında da üstün nitelikli ürünlerimiz ve hizmetlerimizle onların gücüne güç, gelirlerine katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra diğer alanlardaki sorunlarına da çözümler üretmeye, omuzlarındaki yükü, karşılaştıkları zorlukları hafifletmeye çalışıyoruz. Aralıksız olarak yürüttüğümüz bu çalışmalara, son 1.5 yıldır mimar Selim Yuhay ile iş birliğini de kattık. Kamyon ve tır şoförleri tarafından büyük ilgi gören, çok büyük talep ve beğeni toplayan bu çalışmamızı şimdi de ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ programı ile TV ekranlarına da taşıdık. Kahraman kaptanlarımız Maximus Adamlar’ın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kamyon ve tır şoförleri ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ programına katılım için https://www.maximusadam.com/ adresinden başvuruda bulunabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.