Pegasus CEO’su Güliz Öztürk’e uluslararası liderlik ödülü

Pegasus CEO’su Güliz Öztürk’e uluslararası liderlik ödülü

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, The Airline Strategy Awards 2023 kapsamında “Üst Düzey Liderlik” ödülüne layık görüldü.

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, FlightGlobal markası Airline Business ve kurumsal danışmanlık şirketi Korn Ferry tarafından düzenlenen The Airline Strategy Awards (Havayolu Strateji Ödülleri) kapsamında “Executive Leadership: Europe” (Üst Düzey Liderlik: Avrupa) ödülüne layık görüldü. Pegasus Hava Yolları’nın başarılı finansal sonuçlarına ve operasyonel verimliliğine büyük katkı sağlayan güçlü liderliği, şirket içerisinde çeşitliliği ve toplumsal cinsiyet eşitliğini teşvik etmeye yönelik çalışmaları ve havacılığın sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen girişimleri gibi etkin çalışmaları sebebiyle bu ödüle layık görülen Güliz Öztürk, “Executive Leadership: Europe” ödülünü Londra’da gerçekleştirilen törende aldı.

Bağımsız bir jüri değerlendirmesiyle, son 12 ayda stratejileri belirlemede ve bunları başarıya ulaştırmada mükemmellik sergileyen üst düzey yöneticilere verilen The Airline Strategy Awards, bu sene 9 farklı kategoride verildi. “Executive Leadership: Europe” ödülüne layık görülen Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk’ün aldığı bu önemli ödülde; Pegasus’un esnek kapasite yönetimi, rekabetçi fiyatlandırması, yan gelir artışı, güçlü dijitalleşme projeleri ve çok sayıda etkileyici ESG faaliyeti de etkili oldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.