Pegasus Cargo'da satış ve pazarlama Harun Ay'a emanet

Pegasus Cargo'da satış ve pazarlama Harun Ay'a emanet

WCS Türkiye’nin Genel Müdürlüğü’ne Harun Ay atandı. 19 Aralık 2018 tarihinden itibaren WCS Türkiye’nin başına getirilen Ay, Pegasus Cargo’nun tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürecek.

Harun Ay, yeni görevi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  “WCS ile Pegasus Cargo arasındaki anlaşma 5 yıl geçerli. Kendi alanında yenilikçi ve öncü iki kurumun deneyiminden yararlanarak kaliteli, hızlı ve katma değerli hizmetler vereceğiz. WCS Türkiye, global avantajlarını Türkiye’deki lojistik ve dış ticaret firmaların kullanımına sunacak.  Dünya hava kargo pazarının yükselen yıldızı konumunda bulunan Türkiye’nin yıldızını daha da parlatacağız” şeklinde konuştu.

Harun Ay özgeçmiş

1974 İzmir doğumlu olan Harun Ay, ilk-orta- Lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Ay, 1999 yılında MNG Havayolları’nda Load Master olarak göreve başladı. Daha sonra Fedex Int’l Express şirketinin Türkiye Acentesi olan Coneks Ulus. Taşımacılık şirketinde Kargo Antrepo ve Gümrük Hizmetleri Müdürlüğü görevini üstlenen Ay, 2010 yılında Pegasus Havayolları Kargo Operasyon Müdürlüğü görevini yürüttü. 2011 yılından 2018 Aralık ayına kadar Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmesi olan (ISG ) de Kargo Operasyon ve pazarlama Müdürlüğü görevini sürdüren Ay, 19 Aralık 2018 tarihinden itibaren WCS Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapıyor. İngilizce bilen Harun Ay, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TRANSMEDYA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.