ParkPalet, 7 futbol sahası büyüklüğünde depolama alanı ile e-ihracatı hızlandırıyor

ParkPalet, 7 futbol sahası büyüklüğünde depolama alanı ile e-ihracatı hızlandırıyor

9 ülkede, 300’den fazla deposu ile Türkiye'nin en büyük dijital depolama ağı ParkPalet, ABD'deki yeni eklediği 4 depo ile yalnızca ABD'de 12 bin metrekarelik depo alanına ulaştı.

Yurtdışı depolama, ara depo ve fulfillment ihtiyaçlarına yanıt veren lojistik depolama teknoloji platformu ParkPalet, 31 Mayıs – 1 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen, Türkiye’nin en büyük perakende etkinliklerinden biri olan Perakende Günleri 2023’te yenilikçi teknoloji ve çözümlerini sergileyerek büyük ilgi gördü.

ParkPalet, işletmelerin depolama, paketleme, kargolama, stok ve iade yönetimi gibi tüm ihtiyaçlarını yönetme imkanı sunan dijital bir depolama platformu olup, bu ihtiyaçların tümünü Order Management System (OMS) yazılımı sayesinde tek dijital panel üzerinden hem Türkiye hem de tüm ihracat pazarlarındaki satışları için yönetme imkanı sunuyor.

“ABD’deki yeni depolar ile ParkPalet’in dünya çapındaki toplam depoları yaklaşık 48 bin metrekareye yani 7 futbol sahası büyüklüğüne ulaştı”

Önde gelen lojistik depolama teknoloji platformu ParkPalet, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yeni eklenen 4 deposuyla birlikte toplamda 12 bin metrekarelik depolama alanı sunmaya başladı. Bu yenilik ParkPalet’in, yaklaşık 7 futbol sahası büyüklüğünde, 48 bin metrekareyi aşkın depoya sahip olduğu anlamına geliyor.

ParkPalet'in Perakende Günleri’nde tanıtılan hizmetleri arasında e-ticaret fulfillment, Sipariş Yönetim Sistemi (OMS), ara depo, serbest depolama ve iade yönetimi bulunmaktadır. Bu hizmetler, müşterilere stok yönetimi, paketleme, kargolama, iade kabul ve diğer lojistik operasyonlarında büyük kolaylık sağlıyor.

“Depo arayanların ihtiyacı: ‘FulFillment’”

“E-ticaret lojistiği yani “fulfillment”, online alışverişin en önemli öğelerinden birisi. Birçok müşterimizin, bize depo arayışı ile geldiğinde aslında e-ticaret satışlarına destek olabilecek bir fulfillment servisi talep ettiklerini, yani sadece ürünlerinin depolanmasını değil paketlenmesi, elleçlenip kargoya teslim edilebilir hale gelmesini de istediklerini görüyoruz. ParkPalet olarak geliştirdiğimiz çözümlerle pazar yerlerine ve müşterilerin satış kanallarına entegre yazılım teknolojimiz sayesinde stok yönetimi, elleçleme, paketleme, sevkiyata teslim ve iade kabul adımları ile tüm e-ticaret lojistik operasyonunu üstlenirken, müşterilerimizin ürün geliştirme, pazarlama ve satış gibi diğer önemli diğer konulara odaklanmalarını sağlıyoruz. Yani müşterilerimize depolama, stok yönetimi, fulfillment, iade yönetimi ve kargo dahil bir hizmet sunuyoruz” diyen ParkPalet CEO & Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı konu ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Perakende Günleri 2023'te ParkPalet'i temsil etmekten gurur duyduk. Etkinlikte sektörün önde gelen paydaşlarıyla değerli iş birlikleri kurma fırsatı yakaladık. ParkPalet olarak, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz ve dünyada 9 ülkede, yaklaşık 7 futbol sahası büyüklüğüne denk gelen 48 bin metrekareyi aşkın, 300’den fazla depo ile Türkiye'nin en büyük dijital depolama ağı olarak sektördeki liderliğimizi sürdüreceğiz".

HİBYA HABER AJANSI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.