Pamukkale Turizm'i kim bitirdi?

Pamukkale Turizm'i kim bitirdi?

Kocaeli’de taşımacılık işiyle uğraşan Ruhi Karaalp, iflas eden Pamukkale Turizm ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Karaalp kurumun maddi sıkıntı yaşamasının sebebi olarak genel müdür Mustafa Özdalgıç’ı hedef gösterdi.

Kocaeli’de Akmis Seyahat firmasıyla turizm sektöründe bir süredir faaliyet gösteren Ruhi Karaalp, Pamukkale’nin iflas etmesiyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.

 Karaalp açıklamasında firmanın sorun yaşamasının sebebi olarak genel müdür Mustafa Özdalgıç’ı işaret etti. Karaalp açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’nin en köklü şehirlerarası otobüs firmalarından Pamukkale’nin konkordato talebini reddeden mahkeme, şirketin iflasına karar verdi. Yaklaşık 2 yıl destek verdiğimiz gerçekten sektörün beyefendi firması idi, yazık oldu. Bunun sorumlusu genel müdür Mustafa Dalgıç’tır. İhtirasları ve kompleksleri bitirdi güzelim firmayı.

” NE OLMUŞTU?

 Pamukkale Turizm içine girdiği maddi sıkıntılardan kurtulmak adına konkordato başvurusunda bulunmuştu. Başvuruyu inceleyen İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi talebi yerinde bulmadı ve reddetti. Mahkeme, firmanın iflasının duyurulmasına karar verdi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu, hukuki süreçlerin devam ettiğini belirterek özel faaliyet izninin alındığını belirtti. Pamukkale Turizm, seferlerde hiçbir değişiklik olmadığını da söyledi. Bababalım ailesi tarafından kurulan Pamukkale Turizm yaklaşık 600 civarında otobüsle hizmet vermeye devam ediyor.

ruhikaraalp.jpg

Uğur ENÇ – KOCAELİBARIŞGAZETESİ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum