Pamukkale Seyahat Safir İle kazanıyor

Pamukkale Seyahat Safir İle kazanıyor

Safir araçlar otobüs firmalarının filolarında hızla yerini almaya devam ediyor. Kamil Koç’un ardından Pamukkale Seyahat otobüs filosuna Safir araçlardan...

Safir araçlar otobüs firmalarının filolarında hızla yerini almaya devam ediyor. Kamil Koç’un ardından Pamukkale Seyahat otobüs filosuna Safir araçlardan aldı.

Safir yatırımı yapan kazançlı çıkıyor

Pamukkale Seyahat ile gerçekleşen işbirliği sürecinden memnun kaldıklarını ifade eden Temsa Global Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, “Safir araçlarımızın firmalardan gördüğü yoğun ilgi doğrusu bizleri çok memnun ediyor. 86 yıldır sektör koşusunu sürdüren Kamil Koç’un ardından 50. yılını geride bırakan Pamukkale Seyahat filosunda da Safir araçlarımız hizmet vermeye başladı. Bizleri bu noktada sevindiren unsurlardan birisi de test için verdiğimiz araçların büyük beğeni kazanması ve yatırım planının bu beğeni ölçüsünde çok daha yukarı çıkması. Test kullanımı sonucunda firma yönetimi hem aracın konforu ve teknolojik donanımından memnun kaldı hem de kullanım sürecinde düşük yakıt tüketimi ile yaşayacağı maliyet avantajını gördü. Onlar yatırım yaparken kazançlı çıkacaklarını gördüler ve görüşmelerimizde adetler daha yukarı doğru ilerledi. Firma sahibi Mazlum Bababalım ile şirketimizin uzun yıllara dayanan bir işbirliği süreci var. Bu işbirliğinin 2012 yılında artarak devam edeceğinizi görüyoruz. Bundan mutluyuz” dedi.

Pamukkale Safir yatırımında hedefi büyüttü

Pamukkale Seyahat yeni yatırım planlarını da Safir ve Prestij araçlar yönünde yapmaya başladı. Firma, yılsonuna kadar 2+1 VİP Safir alımı da planlıyor.

Pamukkale Seyahat yönetimi ile yapılan görüşmelerin ardından Temsa, 2+1 Safir aracını test kullanımı için Mayıs ayında firmaya tahsis etti. 2+1 Safir araçların düşük yakıt tüketimi, konforu, teknolojik donanımından test sürecinde oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.

Sezon hayırlı olsun

Murat Anıl, okulların kapanması ile hareketliliğin artacağı sezonda sektör mensuplarına bol kazanç ve hayırlı işler dilediğini de sözlerine ekledi.

BUS TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.