Özergin 8 adet Axor 1840LS aldı

Özergin 8 adet Axor 1840LS aldı

Mercedes-Benz Axor çekiciler, hem çevre dostu olmaları hem de yakıt tüketiminde avantajlı olmaları nedeniyle nakliyecilerin en çok tercih ettiği araçlar...

Mercedes-Benz Axor çekiciler, hem çevre dostu olmaları hem de yakıt tüketiminde avantajlı olmaları nedeniyle nakliyecilerin en çok tercih ettiği araçlar olmaya devam ediyor.

Öz Ergin Uluslararası Nakliyat Ticaret Ltd. Şti. de tercihini Mercedes-Benz'den yana kullanarak, filosunu 8 adet Axor 1840LS Euro5 araçla güçlendirdi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası' nda gerçekleşen teslimat törenine Öz Ergin Uluslararası Nakliyat Ticaret Ltd. Şti. yetkilisi Yusuf Ergin ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldılar. Teslimat töreninde Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz, her teslimat töreninde olduğu gibi, firma şöförlerine "güvenli ve ekonomik sürüş" konusunda eğitim verdi.

Öz Ergin Uluslararası Nakliyat Ticaret Ltd. Şti. yetkilisi Yusuf Ergin teslimat töreninde yaptığı konuşmada, ilk defa Mercedes marka araç aldıklarını belirtti. Ergin, Mercedes-Benz Axor çekiciyi az yakıt tüketmesi, servis ve yedek parçasının kolay bulunabilmesi, ikinci el değerinin yüksek olması gibi avantajlı nedenlerden dolayı tercih ettiklerini ifade etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum