Özbekistan ihracatçı ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

Özbekistan ihracatçı ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

Ürünlerinin önemli kısmını Özbekistan’a ihraç eden yerli firmalarının taşıtmayı planladıkları yüklerine en uygun aracı bulabildikleri lojistik ve yük sayfası Nakliye Rehberi; ücretsiz üyelik ile yine ücretsiz ve sınırsız ilan olanağı sunuyor

Ülkemizde üretimi yapılmakta olan yerli üretim mamüller ile yurt dışından ithal edilen tüm ürün gruplarının transferi çeşitli yöntemler ile gerçekleşmekte, mevcut yöntemler içerisinde sıklıkla kullanılan karayolu taşımacılığı başı çekmektedir. Son dönemlerde bilhassa ihracat anlamında artış gösteren nakliye talepleri zaman zaman yoğunluğa bağlı olarak karşılık bulamamakta olduğundan yük sahibi konumunda bulunan firmalarımız taşıma yapacak nakliye araçlarını bilinenin dışında farklı yöntemlerle tedarik etme çabası içerisine girmişlerdir.

Genel itibarı ile Avrupa ülkelerine yapılan ihracatlar son zamanlarda yönünü Asya ülkelerine çevirmiştir. Özellikle Türki Cumhuriyetlerden gelen talep yoğunluğu bu bölge ile ticareti cazip hale getirmiştir. Türki Cumhuriyetlerin tamamı ile yapılan ticarette özellikle başı çeken ülke konumunda bulunan Özbekistan’a yapılan ihracat ve karşılığında ithalat çalışmaları yıllık baz da geçmiş yıllara oranla önemli ölçüde artış göstermiştir. Özbekistan nakliye firmaları gelen yoğun talepleri yeterince karşılayabilmek adına araç filolarını önemli ölçüde geliştirmiş olsalar da yine de yetersiz kalındığı durumlar ortaya çıkmaktadır.

Bu durumların sıklıkla yaşanıyor olması ihracatçı firmaları özellikle internet üzerinden nakliye aracı arayışına itmiştir. İnternet üzerinden yayın yapan birçok nakliye ve yük portalı tam da bu amaca hizmet etmektedir. Nakliye Rehberi olarak sayfamızın da yer aldığı alanı en doğru şekli ile kullanıyor olmamız hem yük sahibi pozisyonundaki ihracatçı firmaların hem de araç sahibi pozisyonundaki lojistik firmalarının en fazla tıklanan ve beraberinde kullanılan lojistik portalı durumuna gelmiş olduğumuzu göstermektedir.

Ürünlerinin önemli kısmını Özbekistan’a ihraç eden yerli firmalarımızın taşıtmayı planladıkları yüklerine en uygun aracı bulabildikleri lojistik ve yük sayfası Nakliye Rehberi’dir. Ücretsiz üyelik ve yine ücretsiz ve sınırsız ilan olanağı sunuyor olması bakımından Özbekistan nakliye çalışmaları yapan lojistik firmalarının büyük bir kısmı web sayfamızdan fayda sağlamaktadır.

Günübirlik yük ve araç ilanlarını ana sayfadan sürekli güncellenerek takip imkanı sunan Nakliye Rehberi muadillerinden çok farklı, cazip ve kullanışlı alanlara sahip olması bakımından da tercih edilen web portalı durumunda bulunuyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye Rehberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.