Özbay Turizm’e 7 Prestij

Özbay Turizm’e 7 Prestij

Temsa’dan 35 Prestij, 7 Safir teslimatı. Temsa, Ant Oto İzmir Şubesi ile teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor. Bölge otobüsçüsüne sık sık...

Temsa’dan 35 Prestij, 7 Safir teslimatı. Temsa, Ant Oto İzmir Şubesi ile teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor. Bölge otobüsçüsüne sık sık teslimatlar yapan Ant Oto, 8 firmaya toplam 42 araç satışı gerçekleştirdi.  Yılın ilk beş ayında 989 otobüs satışı gerçekleştirerek pazarda lider konuma gelen Temsa teslimatlarını sürdürüyor.

[caption id="attachment_79006" align="alignnone" width="647"] Özbay Turizm firma sahibi Ahmet Balkıran’a araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç yaptı.[/caption]

Özbay Turizm’e 7 Prestij - Firma sahibi Ahmet Balkıran, daha önce de Prestij yatırımı yaptığını ve memnun kaldığını belirterek, “ Araçlar çok sağlam. Gerektiğinden bile sağlam. Kaç yıl Prestij ile çalıştık, onları sattık. Kiralık aradık bulamadık mecburen yeni yatırım yapmak durumunda kaldık. İyi bir ürün ve çok memnunuz. Ayseller Turizm ve Uludağ Turizm ile birlikte otogardaki firmaların şehiriçi servis taşımacılığını yapıyoruz. Bir yıldır firmaların en önemli maliyet kalemleri arasında yer alan servis taşımacılığını biz üstlenmiş durumdayız.  Bu sistemin içinde 88 firma var. Kamil Koç, Metro ve Pamukkale yok. Aslında yıllardır sektörde söylenegelen ücretsiz şehiriçi servislerinde ortak yapıyı biz İZOTAŞ’ta sağlamış bulunuyoruz. Büyük firmalarda bu ortak servis işine adım atarsa sistem hem daha işleyecek hem de onların servis maliyetleri daha aşağı çekilecek” dedi.

Özbay Turizm firma sahibi Ahmet Balkıran’a araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç yaptı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.