Oyak Grubu'ndan Demirören Medya açıklaması

Oyak Grubu'ndan Demirören Medya açıklaması

Demirören Medya’nın OYAK tarafından alınacağına iddialarına ilişkin OYAK cephesinden 'yalanlama' geldi. Kaynaklar, OYAK'ın Demirören Medya ile ilgilenmediğini açıkladı.

Demirören Holding’in; Hürriyet, CNN Türk, DHA, Milliyet, Posta gibi yayın organlarının da içinde bulunduğu Demirören Medya'yı OYAK’a (Ordu Yardımlaşma Kurumu) satmak istediği iddia edilmişti.

OYAK’TAN “İLGİLENMİYORUZ” AÇIKLAMASI

Sözcü’nün Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu OYAK cephesinden elde ettiği bilgiye göre ise kurum medyada yatırıma soğuk bakıyor. OYAK kaynakları, Demirören Medya ile ilgilenildiği iddiasını kesin bir dille yalanladı.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

OYAK’tan daha sonra yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada “‘Demirören Medya'yı hangi grup alıyor?’ başlıklı haber kurumumuzla ilişkilendirilmiş olup gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'nin en büyük emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) olarak, reel sektörde yatırım fırsatlarını her zaman titizlikle değerlendirmekteyiz. Ancak OYAK yönetiminin medya sektörüne dair herhangi bir gündemi, planı ve/veya kararı bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

SÖZCÜ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.