Otomotivin devleri Boğaziçi Üniversitesi'nde buluşuyor

Otomotivin devleri Boğaziçi Üniversitesi'nde buluşuyor

Boğaziçi Üniversitesi’nde bu yıl ilki düzenlenen ‘’Otomotiv Ekonomisi Zirvesi’’ Auto Summit 2016’de Türkiye otomotiv sektörü masaya yatırılacak.

Boğaziçi Üniversitesi tarafından ilki 7 Mart 2016 Pazartesi Günü gerçekleştirilecek olan ’Otomotiv Ekonomisi Zirvesi’’ Auto Summit 2016’da sektör tüm yönleri ile tartışmaya açılıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek zirve, Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray ile Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Coşkun’un açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Tesla Motors CPO’su Peter Carlsson, Otoredi Kurucusu Kurthan Tarakçıoğlu, Leaseplan Genel Müdürü Türkay Oktay, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, Sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer ve Google Otomotiv Sektör Lideri Alp Refik’in konuşmacı olarak yer aldığı, Ford Otosan’ın sponsorluğunda gerçekleşecek zirvede, otomotiv sektörünün yerli ve yabancı markalarının temsilcileri yer alacak.

‘’Otomotiv Sektörüne Genel Bakış ve Türkiye Ekonomisindeki Yeri’’, ‘’Elektrikli, Hibrit ve Çevre Dostu Araçlar’’, ‘’Otomotiv Sektörünün Online Galerileri’’, ‘’Otomotivde Alternatifler’’, ‘’Otomotiv Dünyasında Satış Sonrası Hizmetler’’ ve ‘’Otomotivde Sektöründe Dağıtım Kanalları ve Pazarlama Ağı’’ gibi birçok konu başlıklarının tartışılacağı zirvede, sektörün durumu ve gelecekte görebileceğimiz uygulamalar konuşulacak.

Zirve hakkında detaylı bilgi http://www.autosummit.xyz/ adresinde yer almaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.