Otomotiv sanayicileri İstanbul’da buluşacak

Otomotiv sanayicileri İstanbul’da buluşacak

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından yapılan açıklamada, küresel sanayinin temsilcilerinin 1-2 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıda...

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından yapılan açıklamada, küresel sanayinin temsilcilerinin 1-2 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıda “Dünya Otomotiv Sanayiinin Gelecek 10 Yılı’’nı değerlendireceği belirtildi.

OSD aktif üyesi ve Yönetim Kurulu başkan yardımcısı olduğu Uluslararası Otomotiv Sanayicileri Birliği (OICA), yıllık olağan genel kurul toplantısı için İstanbul’da bir araya gelecek. Yaklaşık 25 ülkeden 45 temsilcinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan toplantıda tüm ülke temsilcileri, “Ekonomik gelişmeler ve ülke stratejileri’’, “Dünyada tüketici tercihlerinin değişimi’’ ve ‘’Dünyada bireysel ulaşım ve gelecek 10 yıl içinde karşılaşılacak riskler ve fırsatlar’’ konu başlıklarında görüşlerini ve değerlendirmelerini paylaşacak. Toplantıya, Amerika, Almanya, Güney Kore, Fransa, Japonya, İngiltere, Hindistan, Çin gibi lider üretici ülkelerin temsil edildiği ALLIANCE, VDA, ANFIA, KAMA, CCFA, JAMA, SIAM, CAAM gibi önemli otomotiv sanayii derneklerinin üst düzey yöneticileri katılacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.