Otokoç Otomotiv’e ‘Yılın CIO’su Ödülü

Otokoç Otomotiv’e ‘Yılın CIO’su Ödülü

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketlerinden Otokoç Otomotiv, dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen ve bu yıl Türkiye’de beşincisi verilen...

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketlerinden Otokoç Otomotiv, dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen ve bu yıl Türkiye’de beşincisi verilen “Yılın CIO Ödülü”nün sahibi oldu. CIO Dergisi Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen ödüller kapsamında Otokoç Otomotiv CIO’su Erdal Kemikli Yılın Teknolojik Liderleri kategorisinde “Araç Kiralama Ofisleri Merkezi Santral Projesi” ile “Yılın CIO”su seçildi.

Otokoç Otomotiv CIO’su Erdal Kemikli, ödüle layık görülen proje ile Avis ve Budget’ın müşteri memnuniyetini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. Ödül alan proje kapsamında geliştirilen Özel Bulut çözümü ile şirket çalışanlarının GSM telefonlarının da tam anlamıyla bir dahili telefon gibi çalışmaya başladığını belirten Kemikli, böylece  ofislerimizi arayan müşterilerin bekleme sürelerinin minimuma indirilebildiğini sözlerine ekledi. Çalışmalarının sektörün en saygın yayını tarafından değerlendirilmiş olmasının da kendilerini ayrıca gururlandırdığını belirten Kemikli, Avis ve Budget’ın standartları daha ileriye taşıyarak müşterilerinin ilk tercihi olmaya devam edeceğini söyledi.

CIO Dergisi Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen yarışmada ödüle layık görülen Araç Kiralama Ofisleri Merkezi Santral Projesi, Otokoç Otomotiv bünyesindeki 40 adet Avis ve Budget araç kiralama ofislerinde bulunan  Ofis iletişim sisteminin yönlendirme, rezervasyon, yol yardımı, raporlama gibi çözüm geliştirmelerini içeriyor. Her yıl CIO Dergisi tarafından düzenlenen Yılın CIO Ödülleri Türkiye’nin öncü kurumlarının hayata geçirdiği yenilikçi ve başarılı bilgi teknolojileri projelerini ödüllendiriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.