Otokar'dan ticaretin güçlü kahramanı Otokar Atlas'a özel kampanya

Otokar'dan ticaretin güçlü kahramanı Otokar Atlas'a özel kampanya

3 Ekim - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Atlas kamyon satın alan müşteriler, araçlarının ilk iki periyodik bakımını ücretsiz yaptıracak.

Türkiye'nin öncü otomotiv üreticisi Otokar, geniş ürün gamının yanı sıra düzenlediği özel kampanyalarla da her daim kullanıcısının yanında oluyor. Hafif kamyon pazarına 2013 yılında 8,5 tonluk Atlas ile giren, ailenin 12 tonluk yeni üyesi Atlas 3D ile pazardaki iddiasını artıran Otokar, yeni kampanyası ile kazandırmaya devam ediyor. 3 Ekim - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Otokar Atlas kamyon alanlar, araçlarının ilk iki periyodik bakımını ücretsiz yaptıracak. Kampanya kapsamında Atlas sahipleri periyodik bakım dahilinde değiştirilecek yağlar, filtreler ve ayrıca bu kapsamda yapılacak kontroller için hiçbir ücret ödemeyecek.

Otokar, Atlas ürün gamında yer alan 8,5 tonluk ve 12 tonluk kamyonları için ayrıca 3 yıl boyunca sınırsız kilometre garantisi sunuyor.

TİCARETİN KONFORUNU YÜKSELTİYOR

Ticaretin güçlü kahramanı Otokar Atlas kamyon ailesinin 8,5 ve 12 tonluk üyeleri, en zorlu yol şartlarında, en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirildi. Güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıkan Otokar Atlas, düşük yakıt tüketimi, bakım giderleri, uygun yedek parça maliyeti ile her daim kullanıcısına katkı sağlıyor. Araç, EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor. ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.