Otokar’dan Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’ne 5 KENT LF Teslimatı

Otokar’dan Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’ne 5 KENT LF Teslimatı

Kullanıcı beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlayıp ürettiği Kent LF otobüsü ile sektörde fark yaratan Otokar, yeni teslimatını S.S. 115 No’lu Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’ne gerçekleştirdi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi otobüs alanında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Toplu taşımacılıkta kullanıcı beklentilerine göre üretim gerçekleştirerek araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, son teslimatını S.S. 115 No’lu Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’ne gerçekleştirdi.

otokar-silivri-motorlu-tasitlar-kooperatifi-teslimat-gorsel1.jpgYeni otobüslerin satışı, Otokar Bayii Atalay Otomotiv tarafından gerçekleştirilirken, Türkiye'nin yanı sıra pek çok ülkede milyonlarca yolcuyu üst düzey konforla taşıyan Otokar Kent LF'lerin teslimat töreni S.S. 115 No’lu Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi garajında gerçekleşti. Törene, Mavi Marmara A.Ş. Yönetiminden Tarık Demir, Hakan Çetin, Rahmi İşcen, Tekin Recepoğlu, Silivri Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Bülent Akbaş, Atalay Otomotiv Satış Müdürü Emre Atalay, Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, araç sahipleri Mehmet Cahit Kuş, Çağlar Aygören, Memduh Hüner ve Seğit Feyzi Eroğlu katıldı. Törende Mehmet Cahit Kuş, teknik özellikleri, donanımı, satış sonrası hizmetleri, düşük yedek parça ve işletme maliyetleriyle tüm beklentilerini karşılaması sebebiyle Otokar’ın Kent LF otobüslerini tercih ettiklerini belirtti.

otokar-silivri-motorlu-tasitlar-kooperatifi-teslimat-gorsel4.jpgTOPLU ULAŞIMIN GÖZDESİ: KENT LF

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim maliyet etkin çözümler üretmesini sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.