Otokar, TSE Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni aldı

Otokar, TSE Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni aldı

Otokar, Arifiye’de 552 bin metrekare alana yayılı fabrikasında hayata geçirdiği güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemeleriyle, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Türkiye'nin öncü otomotiv ve savunma sanayi şirketi Otokar, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” için tüm denetimlerini başarı ile tamamladı. Covid-19 pandemisinin ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren hayata geçirdiği önlemler, çalışanları için her alanda aldığı üst düzey hijyen tedbirleri ve tüm paydaşlarının sağlığını gözeten uygulamalarıyla Otokar, hem otomotiv hem de savunma sanayi alanlarında TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda önlemler alan, iş yeri hekimlerinin yönetiminde Koronavirüs Danışma Merkezi kuran Otokar; üretim alanları, ofisleri, personel soyunma odaları ile yemekhanesinin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.