Otoda ikinci elin şampiyonu Otokoç

Otoda ikinci elin şampiyonu Otokoç

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketi Otokoç Otomotiv, 2. el araç satışında da 2014 yılının lideri oldu. Yılı çatısı altında faaliyet...

Otoda ikinci elin şampiyonu OtokoçTürkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketi Otokoç Otomotiv, 2. el araç satışında da 2014 yılının lideri oldu. Yılı çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç ve Birmot’un toplamda  20 bin adetlik 2.el araç satışıyla kapatan Otokoç Otomotiv, Türkiye’de kurumsal markalar arasında liderliğe yükseldi.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, 0 km araçlarda olduğu gibi 2.el araçlarda da Türkiye’nin en çok tercih edilen kurumlarından biri olduklarını belirtti. Bu başarıda rol oynayan en önemli unsurun tüketicinin güveni olduğunu vurgulayan Özdemir, “Koç Topluluğu’nun “Müşteri Velinimetimizdir” felsefesini tüm iş süreçlerimizin odağına alıyoruz. Sunduğumuz kaliteli ve hızlı hizmet yalnızca önemli bir rekabet avantajı yaratmıyor aynı zamanda markamıza uzun süreli müşteri bağlılığı da yaratıyor. Her marka ve model aracın güvenle alınıp satılabildiği Otokoç Otomotiv 2. El’in başarısını önümüzdeki yıllarda da sürdürmesi için aynı heyecan ve tutkuyla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.