Otobüs Biletlerinde Esnek Dönem

Otobüs Biletlerinde Esnek Dönem

Pandemi, tüm tarafları çözüm arayışına itti. Çözümlerden biri de en büyük online seyahat platform biletall.com'dan geldi. Firma, satın alınan yüzlerce otobüs firmasına ait otobüs bileti için kalkış saatine 1 saat kala online iptal edebilme imkanı sunuyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele için alınan önlemler, dünyada ve Türkiye'de özellikle turizm ve seyahat sektörünü olumsuz etkiledi. Öyle ki Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) uluslararası seyahatlerin tüm yıl boyunca yüzde 58 ile 80 oranında azalacağını ön görüyor. Şirketlerde bu duruma karşı çeşitli çözümler üretiyor. Bunlardan bir taneside Türkiye’nin ilk ve en büyük online seyahat platform biletall.com’dan geldi. Firma, satın alınan yüzlerce otobüs firmasına ait otobüs bileti için kalkış saatine 1 saat kala online iptal edebilme imkanı sunuyor.

biletall_ceo_yasar_celik__4_.jpgFirmanın Ceo’su Yaşar Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Sektörü en çok etkilyen insanlardaki korku durumu. Hem can sağlığı anlamında hem de maddi durum anlamında. Biz de belirsizliğin hakim olduğu bu dönemde ailemizin üyelerinin mağdur olmasını istemiyoruz. Kişilerin bilet iptali gerekirse ne yapacağım diye soru işaretlerinin olmadığı, daha rahat seyahat planı yapabilecekleri bir ortam istiyoruz. Bu yüzden geçtiğimiz yıllardan beri uygulamaya koyduğumuz iptal hakkını bu dönemde de başarı ile sürdürüyoruz. Yolculara sağladığımız esnek davranış ile sektöre de bir katkı sağlıyoruz. Çünkü kişilerde artık esnek değişim politikaları istiyor ” ifadelerini kullandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.