Oto tamircileri kurs düzenliyor

Oto tamircileri kurs düzenliyor

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, kursun ilk günü oto tamircileri ile buluştu. "Eğitimin sonu yoktur." diyen Başkan...

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, kursun ilk günü oto tamircileri ile buluştu. "Eğitimin sonu yoktur." diyen Başkan Sevimçok, bu kursu düzenleyen Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak ve yönetimine teşekkür etti. Sevimçok, AESOB olarak, üyelerin kendini geliştirmeleri konusunda yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceklerini söyledi. Kendisinin de bir esnaf olduğunu belirten Abdullah Sevimçok, "Sizin seçtiğiniz oda başkan ve yöneticileri bizi bu makama getirdi. AESOB'un kapıları her zaman esnaf ve sanatkara açıktır. AESOB sizin yeriniz. Biz makamımızda oturarak başkanlık yapmayacağız. Sizlerin yanınızda olacağız. Bir gün sizin yanınıza geleceğiz, bir gün pazara çıkacağız. Her zaman esnaf ve sanatkarla iç içe olarak, sorunları onlarla birlikte çözeceğiz." diye konuştu. Oto tamircilerinin servisler karşısında ayakta durmasının zor olduğunu belirten Başkan Sevimçok, şöyle devam etti: "Teknoloji gelişiyor. Modern araçlar üretiliyor. Servislerle mücadele edebilmeniz için kendinizi geliştirmelisiniz. Yeni teknolojiyi, arıza tespit cihazlarının kullanımını öğrenmelisiniz" dedi.

Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak ise, 2012 yılında belgesi olmayan hiçbir esnafın gaz dolumu yapamayacağını bildirdi. Bunun için üyelerin kursa katılmaları gerektiğini vurgulayan Bucak, "Üyelerimizin kendilerini geliştirmeleri konusunda, projeler üretiyoruz. Önümüzdeki günlerde çeşitli meslek dallarında yeni projelerle üyelerimiz olacak." dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.