Oto pazarlamada 'yarışma' dönemi

Oto pazarlamada 'yarışma' dönemi

Kısa süre önce satışa sunulan yeni Focus için ilginç bir yarış düzenleyen Ford Otosan, böylece otomobilin internet kullanıcıları üzerindeki bilinirliğini...

Kısa süre önce satışa sunulan yeni Focus için ilginç bir yarış düzenleyen Ford Otosan, böylece otomobilin internet kullanıcıları üzerindeki bilinirliğini artırmayı hedefliyor.

Şirketin Facebook sayfasında iki hafta önce başlayan "Focus'layan Kazansın!" yarışması; mizah, gösteri ve sinema dünyasının eğlenceli isimlerini bir araya getirdi. Cenk-Erdem ikilisinin de yer aldığı üç takım; eski rallici Serdar Bostancı'nın yeni Focus'la ilgili vereceği görevleri yerine getirebilmek için en akla gelmedik ve en çılgın fikirleri bulacak. Yarışmayı destekleyenler www.facebook.com/fordturkiye adresinden takip edip oy kullanabilecek. Yarışma İstanbul'daki Ford garajında 6 hafta sürecek.

Pazarlamada Facebook sayfasını kullanan Mazda Türkiye de 18 Temmuz tarihinde sonuçlanacak bir yarışma başlattı. Alışılmışa meydan okuyan fikirler yarışmasında en çok oy toplayan fikirlerin sahipleri ABD ve İtalya gezisiyle ödüllendirilecek. Yarışmada sadece yarışanlar değil, yarışan fikirlere oy verip yorum yazanları da çeşitli sürprizler bekliyor. Yarışmaya katılabilmek için www.facebook.com/mazdatr sayfasından kayıt yaptırmak gerekiyor. Kia da kısa süre önce tanıttığı yeni Picanto için 10 Temmuz'a kadar geçerli on-line bir yarışma başlattı. www.kia.com.tr/picanto adresinden ulaşılabilen yarışmada Picanto hakkında sorulan toplam 15 soruya doğru cevap vermek yeterli. Toyota ise sıra dışı tanıtım çerçevesinde lüks SUV aracı Land Cruiser Prado'nun gerçek takla atmış maketini 1 yıl boyunca Türkiye'de dolaştıracak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.