OSS, örnek bir seçimle yönetimini değiştirdi

OSS, örnek bir seçimle yönetimini değiştirdi

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) yeni yönetimini seçti. 113 kayıtlı üyenin yer aldığı olağanüstü genel kurula büyük bir katılım sağlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde geçerli 99 oyun 55’ini alan sarı liste kazandı.

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 21 Aralık 2017 Perşembe günü Ataşehir Grand Sheraton İstanbul Oteli’nde gerçekleştirildi. 1995 yılında 13 üye ile kurulan dernek, tam da “kızımız güzelleşti, talibi çok” sözüne uygun olarak 22 yılda 113 kurumsal üyeye ulaştı. Her yıl üstüne koyarak büyüyen dernek, örnek gösterilecek bir seçime de imza atarak, yarışta kazananı da tebrik etmenin erdem olduğunu dosta düşmana gösterdi.

foto-galeri.gif

Çok yoğun bir katılımın olduğu olağanüstü genel kurul, önceki Yönetim Kurulu Başkanı’nın ani gelişen istifası sonrası mevcut yönetimde yaşanan küçük anlaşmazlıklar sonrası alınan seçimli olağanüstü genel kurul kararı nedeniyle gündeme gelmişti.

Cengiz Erdoğan’ın Divan Başkanlığı’na seçilmesiyle start alan genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının ardından yapılan oylama ile devam etti.  Mevcut yönetimin önderliğini intermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya’nın yaptığı mavi grup; karşı liste çıkaran ve önderliğini  Ferdinand Bilstein Türkiye Genel Müdürü Serdar Aslan’ın yaptığı sarı renkli Değişim Grubu’na karşı yarıştı. Hazirundaki 105 üyenin  katıldığı sandıktan 100 oy çıktı. Oylama sonucunda 55 oy sarı gruba, 44 oy mavi gruba geldi. Bir oyun da geçersiz sayıldığı seçimler sonrası yönetim el değiştirmiş oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla seçimi kaybeden grubun temsilcileri, diğer gruptaki arkadaşlarını teker teker kutlayarak tebrik etti.  OSS’nin yeni başkanı yönetim kurulunun kendi aralarında yapacağı seçimin ardından belli olacak. 

Yeni yönetimin otomotiv camiasına hayırlı olmasını diliyor, gerçekleştirdikleri seçimin tüm sivil toplum örgütlerine örnek olmasını temenni ediyoruz.

OSS’nin YENİ YÖNETİM KURULU

Abdullah Yavuz (Schafler),  Adem Türümen (Ada Grup),  Rıza Şahin (HıdırUsta Otomotiv), Serdar Aslan (Ferdinand Bilstein TR), Ziya Özalp (Martaş Otomotiv), Anıl Yücetürk (Maysan Mando), Burak Şener (Şener Oto), Halit Başbuğ (Başbuğ Otomotiv), Mutlu Peksaygılı (Canlı Otomotiv), Hakan Ataoğuz (Ekol Otomotiv)

DENETİM KURULU

Aziz Kahya (Genel Oto), Hüseyin Muratoğlu (MA-PA), Kadri Öztürk (Orjin Otomotiv), Erdoğan Kesmen (ASG Otomotiv), Faruk Bilginoğlu (Rotaş), Mehmet Korkmaz (Mega-Tek Otomotiv)

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.