Ortak tercihleri Meiller oldu

Ortak tercihleri Meiller oldu

Kimi dayanıklılığı, kalitesi ve teknolojisi için, kimi Doğuş Otomotiv’i çözüm ortağı gördüğü için, kimi ise yatırımının karşılığını...

Kimi dayanıklılığı, kalitesi ve teknolojisi için, kimi Doğuş Otomotiv’i çözüm ortağı gördüğü için, kimi ise yatırımının karşılığını hızla geri aldığı için Meiller’i tercih etti. Hepsi birbirinden farklı özelliklerle kararını verdi ve Meiller markasında buluştular. Meiller damperleri teknolojisi ve kullanım kolaylıkları ile inşaat ve nakliye sektörünün tercih edilen damper markalarından biri konumunda.

 

Kimler niçin seçti?

 

Ünsped Lojistik: “Meiller, Doğuş Otomotiv güvencesinde olduğu ve kalitesine güvendiğimiz bir marka olduğu için hiç tereddüt etmeden aldık.”

Dünyalar Madencilik: “Araçlarımız çalışma sahalarında doğaya karşı da savaş veriyorlar. Filomuza yeni kattığımız Meiller araçları dayanıklılıkları nedeniyle seçtik.”

 

Haksa Madencilik: “Yerli üretici olması tercihimizi etkiledi. Öncelikli olarak filomuzu Meiller’e dönüştürmeyi, daha sonra daha da büyütmeyi hedefliyoruz”

 

Tisan İnşaat Madencilik: “Araçları erken teslim etmeleri tercihimizi etkiledi. Çok kısa bir sürede hizmete sokabildik. Böylece ödediğimiz paranın geri dönüşümü çabuk oldu.”

 

Medur Taşımacılık: “2 adet araç almaya karar verdik. Yaptığımız araştırmada kime danışsak Meiller dedi. Bu kadar tavsiyeden sonra almakta tereddüt etmedik.”

Şahinoğlu Madencilik: “1 adet Meiller MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper treyler aldık. Teknolojiye yatırım yaptığımızı düşünüyoruz.”

 

Erdaş Nakliyat: “Bu markanın arkasında Doğuş Otomotiv güvencesinin olması ve ihtiyaçlarımıza göre ürün sunulması uzun süre düşünmemize gerek bırakmadı,”

 

ÖN-BA Nakliyat: “Çekicilerin yakıt tüketimlerinde inanılmaz düşüş oldu ve bunun nedeni de arkalarında taşıdıkları Meiller damperlerdir. “ 

 

Bardak Nakliyat: “Zorlu çalışma koşullarına dayanıklı, yükleme-boşaltma işlerini hızlandıran donanımı ile tam bir çözüm ortağımız oldu. Alımlarımızın devamı da gelecek”

 

Özkancan İnşaat:

 

“Meiller’den oluşan bir filo hedefliyoruz ” Meiller markasından oluşan bir filo kurmayı hedefliyoruz. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.