Orhangazi Yük Taşıyıcılar Kooperatifi "istikrara devam" dedi

Orhangazi Yük Taşıyıcılar Kooperatifi "istikrara devam" dedi

Kooperatife dev depolama tesisleri kazandıran mevcut başkan Beytullah Güneş tek aday olarak girdiği ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği 2020-2021 seçimli olağan gelen kurul toplantısında ortakların oyları ile kooperatifin yeniden başkanı seçildi.

61 Nolu Orhangazi karayolu yük taşıma kooperatifinde hafta sonu yapılan olağan genel kurul ile birlikte mevcut ve son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile kooperatife dev depolama tesisleri kazandıran mevcut başkan Beytullah Güneş tek aday olarak girdiği ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği 2020-2021 seçimli olağan gelen kurul toplantısında ortakların oyları ile kooperatifin yeniden başkanı seçildi.

Orhangazi’de kendi bünyesinde yaptığı önemli yatırımlar ve taşıma sektöründe son yıllarda bölgede bir marka haline gelen 61 nolu Orhangazi karayolu yük taşıma kooperatifinde olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Kooperatif’e bağlı depo tesisleri alanında yapılan kongrede mevcut başkan Beytullah Güneş ve listesi tek aday olarak olarak seçime girdi.

‘’Yükselişimiz Devam Edecek’’

Olağan genel kurulda gündem’e ait listelerin okunmasının ardından oy kullanma işlemleri öncesinde sahnede bir konuşma gerçekleştiren Kooperatif başkanı Beytullah Güneş son yıllarda başta yönetiminin ve kooperatif ortaklarının destekleri ile önemli işlere imza attıklarını belirterek özellikle kooperatif bünyesinde kurulan depolama alanlarının mevcut güçlerine daha güç kattığını ve önümüzdeki süreçte Orhangazi’de gerek ekonomik , gerek istihdam gerekse Türkiye’deki taşıma sektörüne verdikleri kazanımlar ile çalışmalarının aynı kararlılık ve azimle devam edeceğini söyledi.

Kurul Yeni Tesislerde Yapıldı

Divan Başkanlığını Bülent Keskinden’in yaptığı kooperatif kongresi, bu yıl ilk kez kurum lokali yerine yeni depo ve antrepo tesislerinde yapıldı. Kooperatif yönetiminin hazırladığı kooperatif ve yeni tesislerin anlatıldığı tanıtım filminin de izletildiği kongrede Başkan Beytullah Güneş geride kalan 3 yıllık dönemde özellikle kooperatif bünyesine kazandırılan yeni depo ve antrepo tesislerinin satın alınma süreci ile mali tablo konusunda görseller eşliğinde uzun bir sunum gerçekleştirdi. Kooperatif faaliyetlerini anlatan Beytullah Güneş, her yıla ait kalem kalem de hesaplar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Taşıyıcılar Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısının en önemli maddesi ise som 6 Yılda 18 kat büyüyerek kooperatifi kazançlı ve kar eder hale getirmesi oldu Tartışmalı geçen olağan kongrede kooperatifle alakalı yapılması planlanan çalışmalarla ilgili yönetim kuruluna yetki verildi.

Mali tablo üyelerin onayından geçti

Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Olağan Seçimli genel kurulunda okunan mali bilançolar, gelir gider hesapları ve faaliyet raporları tek tek görüşülerek üyelerin onayına sunuldu. Raporlar üyelerin onayı ile ibra edildikten sonra ise yönetim kurulu ibrası da oy birliği ile gerçekleştirildi.

Tahmini bütçe 132,7 milyon tahmini bütçe

Kooperatifin 2021-2022 yılı tahmini bütçesi ise gelir gider olarak 132 milyon 700 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Beytullah Güneş’e güvenoyu

Kongrede gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ise seçimler maddesine geçildi. Taşıyıcılar Kooperatif genel kuruluna tek liste ile giren mevcut başkan Beytullah Güneş yeniden kooperatif başkanı seçildi.
orhangazi-yuk-tasiyicilar-koop.jpeg

İşte yeni yönetim

Yönetim Kurulu

1. Beytullah Güneş

2. Turgay Yazıcı

3. M.Turgut Göçmen

4. Ahmet Turan

5. Hakan Efe

6. Akif Yazıcı

7. Adem Korde

Denetleme Kurulu

1. Ömer Yazıcı

2. Hüseyin Arslan

3. Cihan Muslu

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.