Oregon TV, Kapıkule’de sürücülerin sesi olacak

Oregon TV, Kapıkule’de sürücülerin sesi olacak

Oregon, LOGITRANS Fuarı’na farklı bir stantla katıldı. Bir konteyneri modifiye eden firma, konteyneri TV stüdyosu, eğitim alanı ve haberleşme gibi çok amaçlı işler için kullanacak. Konteyner, Kapıkule TIR parkında sabit olarak hizmet verecek.

Lojistik sektörüne daha ekonomik gümrük transit sistemi sunmak amacıyla kurulan Oregon, önümüzdeki günlerde duyuracağı projelerle ses getirecek.  13-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenen LOGITRANS Fuarı’na farklı dizayn bir stantla katılan kuruluş, fuarda oldukça dikkat çekti.

Stant hakkında bilgi veren Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Selçuk Yılmaz, şu sözleri dile getirdi: “Bu aslında bir konteyner. Konteynerin sol tarafı Oregon TV. Çok kısa bir sürede yayına almayı planlıyoruz. Orada şoförlerin oturup röportaj verecekleri bir koltuk var. Bu konteyneri, fuarda işi bittikten sonra çekicinin arkasına takacağız ve Kapıkule’ye götüreceğiz. Kapıkule’de önüne bir  bahçe yapacak ve orada sürücüleri konuk edeceğiz. Örneğin, sürücü İsveç’e gidiyordur, orada şu sorunlar var. Belge problemi yaşıyoruz vb gibi yaşananları dile getirecek. Kendileri de, biz de bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşacağız. İnsanların birbirlerinden bilgi alıp vermelerini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Katılımcı sürücülerimize hediyeler vereceğiz. Ayrıca, bir de eğitim alanımız var. Orada ilk yardım, yaşanan deneyimler gibi konuları gündeme getireceğiz. Bu kurgu sürekli dönecek. İnsanlar gelip, çayını kahvesini içip, eğitim programını da izleyip yoluna devam edecek. Bu konteynerimiz Kapıkule’deki TIR parkının içinde sürekli duracak. Konteynerimizin içinde raflar olacak. Bu rafları da, yine sürücüler arası irtibatı sağlamak için kullanmayı hedefliyoruz. Örneğin, bir sürücü diğer arkadaşına bir mektup, ya da paket iletecektir. Buraya bırakacak ve söz konusu sürücü de geldiğinde bu not ya da gönderiye kavuşacak.

Ayrıca Oregon app ve whatsup uygulamalarımızla firmalara kolay iletişimin yolunu açmış olacağız.”

oregon-tir.jpeg

Selçuk ONUR -  LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.