Eyüp Lojistik 110 İveco aldı, kiralama hizmeti de verecek

Eyüp Lojistik 110 İveco aldı, kiralama hizmeti de verecek

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yalnızca taşımacılık yapmak yerine tedarikçi de olma yolunda ilk adımı attı. Tüketici finansmanı konusunda da çalışmalar yapan Bartık, aldığı araçları kiraya verecek.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, 2020 yılında yaptığı açıklamada, lojistik firmalarına araç kiralama hizmeti vermeye başlayacaklarını, 3 yıl içerisinde lojistikten çıkıp lojistik tedarikçisi olacaklarını söylemişti. Eyüp Lojistik’in Iveco’dan aldığı 110 adet S-Way teslimatında Bartık’a bu açıklamalarını hatırlatarak son durum hakkında bilgi istedik. Aradan geçen 3 yılda bu yapının hayata geçmesi için çalıştıklarını söyleyen Bartık, müjdeleri yakında paylaşacaklarını belirtti.

“Oregon kendi araçlarını alıp üyelerine kiralayacak” diyen Bartık, bunun için tüketici finansmanı konusunda çalıştıklarının bilgisini verdi. Bartık, “Oregon’un kendi tüketici finansmanı sağlayan şirketi olacak” dedi.

Iveco, Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün İş Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 110 adet S-Way’i Eyüp Lojistik’e teslim etti.

Swissotel’de yapılan teslimat törenine Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak ve Iveco Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin katıldı.

hakki-isinak.webpIveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Eyüp Lojistik’e yapılan teslimatın kendilerini için çok önemli olduğunu belirterek, yapılan teslimatı bir dönüm noktası olarak nitelendirdi. Işınak, “Eyüp Beyin fikirleri bize vizyon katıyor” dedi.

Eyüp Lojistik ile yaptıkları iş birliğinin pozitif eteklerini görmeye başladıklarını aktaran Işınak, bölge nakliyecilerinden talepler gelmeye başladığını belirtti. Işınak, Iveco olarak bölgede pazar paylarını artıracaklarını kaydetti.

eyup-bartik-1.webpEyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da Iveco tercihlerinin nedenlerini aktardı. Ucuz olduğu için araç yatırımı yapılıyor algısını değiştirmek istediğini belirten Bartık, “Hiçbir zaman ucuz olduğu için araç almadım. Araç alırken bazı parametrelerimiz vardır. 3 noktaya dikkat ederiz; satın alma maliyeti, işletme maliyeti ve ikinci el değeri” dedi. Bartık, daha önce de filolarına Iveco kattıklarını, Iveco’nun bütün kriterlerde üstün çıktığını belirtti.

KAYNAK: Mutlu DOĞAN – TRANSMEDYA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.