Opel Türkiye’de karşılıklı ahde vefa dolu ayrılık

Opel Türkiye’de karşılıklı ahde vefa dolu ayrılık

Opel Türkiye markasını 21 yıldır başarıyla temsil eden Sinan Ulusoy, PSA’daki yeni yapılanma nedeniyle görevinden ayrıldı. Hem Opel, hem de Ulusoy tarafından yayınlanan mesajlar, ayrılıkların da saygı ve sevgi ile yapılabileceğine güzel bir örnek oldu.

Groupe PSA Türkiye bünyesinde faaliyet gösteren Opel markasının Dış İlişkiler Direktörlüğü görevini yürüten Sinan Ulusoy, 2019 yılı Ocak ayı sonu itibarıyla görevinden ayrıldı. 1998 yılında Opel Türkiye Planlama departmanında işe başlayan Sinan Ulusoy, sonrasında Opel markasının Türkiye pazarında rekor satış rakamına ulaştığı 2000 yılında, Ankara Bölgesi Satış Müdürlüğü yaptı ve takip eden yıllarda Opel Türkiye Direktörler Kurulu Üyeliğine yükseldi.

2011 – 2012 yılları arasında Otomotiv Distribütörleri Derneği’nde (ODD) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenen, 2004 yılından günümüze ODD Genel Kurul Üyesi olan Ulusoy; 2004 – 2008 yılları arasında da Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Genel Kurul Üyesi olarak görev aldı.

Sinan Ulusoy’a bugüne kadar sağladığı katkılarından dolayı teşekkür eden Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille şu açıklamayı yaptı: “Opel markamızda 21 yıl boyunca ortaya koyduğu önemli hizmetleri ve yeni yapılanma sürecinde gösterdiği katkı için Sinan’a teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında kendisine üstün başarılar diliyoruz.”

Sinan Ulusoy’un veda mesajı

1998 Nisan ayından bu yana çalıştığım Opel Türkiye’den Ocak ayı sonu itibariyle ayrılıyorum.

 Bu hafta benim için veda zamanı. Yeni yerlerde yeni başlangıçlar, yeni yolcularla yeni yolculuklar beklentisi veda hüznüne heyecan ve sevinç katarken aynı zamanda ileriye güvenle bakmaya da olanak veriyor. On sekiz yıl önce devir aldığım Opel Türkiye Dış İlişkiler Departmanında mesleki yaşamımın kıvançlı günlerini geçirdim, takdir gördüm, çetin dönemlerde üstlendiğim sorumluluklardan çok şey öğrendim. Bu yolculukta Opel Türkiye benim için harika bir okul oldu.

 Bu yolculuğun önemsediğim bazı anlarını paylaştık, birlikte yaşadık. Sevinçli günlerde de zor günlerde de karşılıklı güvenimiz eksilmedi. Dürüst, ilkeli, sevgi ve saygıyla güçlenen bir bağ kurduk. Hepinize  bana verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkür ederim. 

 Yarın, hepimiz için yeni bir gün…Hava şartları ne olursa olsun, yürümeye devam...Yolunuz, yolumuz hep açık olsun…

 Yeni iletişim bilgilerim:
[email protected]   [email protected]

Sayın Sinan Ulusoy’a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.