Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams Eurostar 2021 Seçildi

Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams Eurostar 2021 Seçildi

Mark Adams, yeni Opel Mokka’nın geleceğe dönük tasarım başarısından ötürü Automotive News Europe tarafından Eurostar 2021 seçilerek ödüllendirildi.

Automotive News Europe, 2021 yılının Eurostar’ı olan otomotiv yöneticilerini seçti. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Eurostar ödüllerinde Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams, ödüle layık görülen 17 yöneticiden biri oldu. Yeni Opel Mokka’nın yenilikçi ve geleceğe dönük tasarımı ile ödülü kazanan Adams için Automotive News Europe: “Mark Adams ve ekibi, kompakt SUV Mokka ile Opel’de radikal bir tasarım dönemine başladı. Şirket, yeni Mokka’yı tanıtırken, onu markanın algısını değiştirecek gerçek bir yapı taşı olarak nitelendirmişti” açıklamasını yaptı. Bu yıl yapılan Eurostar seçimlerini değerlendiren Automotive News Europe Yardımcı Yayıncı ve Editörü Luca Ciferri ise “Bu yıl onurlandırdığımız 17 kişi, pandemi sırasında ve sonrasında benzeri görülmemiş mesleki ve kişisel zorlukların üstesinden geldi. Böylesine zor zamanlarda gösterdikleri esneklik ve yetenek hayranlık uyandırıcı. Böyle yöneticiler, otomobil endüstrisini karlı bir şekilde yeni bir çağa taşımaya yardımcı oluyorlar” şeklinde konuştu.

mark-adams-steffen-elsaesser.jpgNefes kesen tasarım: Mokka, tamamen dijital Pure Panel ve Opel Vizör ile donatıldı

Yeni Opel Mokka, mükemmel gövde orantıları ve en küçük ayrıntısına kadar özenle ele alınan detaylarıyla çok etkileyici bir otomobil olmasıyla öne çıkıyor. 4,15 metre uzunluğundaki beş koltuklu otomobil, cesur ve saf tasarım yaklaşımıyla bakışları üzerine çekiyor. Kusursuz Opel Vizör, ön görünümün en çarpıcı özelliği olarak dikkat çekiyor. Vizör, yeni Opel’in ön yüzünü tıpkı bir kask gibi kaplıyor; araç ızgarasını, LED farları ve yeni Opel Şimşek logosunu tek bir ögede kusursuz bir şekilde bütünleştiriyor. Model ismi olan “Mokka” kelimesi, özel karakterlerle ilk kez bagaj kapağının ortasında yer alıyor.

opel-mokka.jpgOpel, iç mekanında da dış tasarımdaki net felsefeyi yansıtıyor. Temel unsurlara odaklanan yeni Opel Pure Panel kokpit, iki geniş ekranı bir araya getiriyor. Pure Panel son derece özgün tasarımının yanı sıra, kokpitte kullanıcıyla ilk buluşma anından itibaren kolay anlaşılabilir yapısıyla da kullanıcı dostu bir arayüz sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.