OMSAN’dan hava kargo taşımacılığında atılım

OMSAN’dan hava kargo taşımacılığında atılım

 34 yıllık sektör tecrübesi ve müşterilerinin memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda ulusal ve küresel ölçekte tedarik zinciri çözümleri...

 

34 yıllık sektör tecrübesi ve müşterilerinin memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda ulusal ve küresel ölçekte tedarik zinciri çözümleri oluşturan OMSAN Lojistik, hava kargo hizmetine ilişkin hedeflerini revize ederek yeni pazarlara açılmaya karar verdi.

Müşteri profili ve süregelen operasyonları ile uyumlu olarak hava kargo taşımacılığı kapsamında ithalatta öncelikle Avrupa ve Uzakdoğu pazarlarındaki payını artırmayı planlayan OMSAN, bu bölgelerden düzenli konsolide yük taşımacılığını gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. İhracatta hali hazırdaki süreçleri ile uyumlu olarak AB,  Ortadoğu ve Afrika ülkelerine daha da yoğunlaşarak hem pazar payını hem de yurtdışı acente bağlantılı işlerinin oranını artırmayı planlayan OMSAN, uygun altyapısı ve güçlü organizasyonunu da arkasına alarak müşterilerine kısa vadede katma değer sağlamak amacıyla kombine taşımacılığa, üçüncü ülke hava kargo taşımacılığına ve yeni pazarlara yönelecektir.

OMSAN’ın, lojistik sektörünün en değerli markası olduğunu vurgulayan OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, Türkiye’de lojistik sektörünün çok hızlı değiştiğini, bu hızlı değişikliğe en kısa sürede uyum sağlayan, hizmetlerini çeşitlendirebilen ve bunu yaparken aynı zamanda altyapıya, teknoloji ve insan kaynağına akıllı yatırımlar yapabilen firmaların başarı şanslarının yüksek olduğunu belirtti. OMSAN’ın hava kargo taşımacılığında gözlenen yükseliş trendini süreç ve hedeflerine yansıttıklarını ifade eden Küçükertan, bir taraftan gelişen yeni pazarlara odaklanırken, diğer taraftan da geleceğin ihtiyaçlarını araştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.