Okan Kurt: Sorun yok, hat değişikliği var

Okan Kurt: Sorun yok, hat değişikliği var

“Martaş’ta kriz var” söylentilerine ilk ağızdan yanıt geldi. Avrupa’ya yönelik taşımalarda kar marjlarının düşmesiyle, Ortadoğu’ya yöneldiklerini belirten Martaş Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Okan Kurt, manipülasyonların mesnetsiz olduğunu savundu

Fısıltı gazetesi yine işbaşında. Bir süredir, Martaş Group’ta işlerin yolunda gitmediğini ve araçların garajlarda bekletildiği, yüklerin geri boşaltıldığı iddialarını yanıtlayan Martaş Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Okan Kurt, “Kesinlikle bir sıkıntı yaşanmıyor. Söylentiler, sosyal medyada şoförlerin yaptıkları manipülasyonlardan ibarettir. Taşımalarımızın Avrupa ayağında bir hat değişikliği yapıyoruz. Uluslararası alanda kar marjlarının düşüklüğü, bizi Ortadoğu’ya daha fazla yönelmemiz gerektiği sonucuna ulaştırdı. En büyük müşterilerimiz Doğuş Grubu ve Trakya Cam’a da yaşananlar hakkında bilgi verdik. Hiçbir problem yok. Martaş, yoluna sorunsuz devam ediyor” diye konuştu.

Öte yandan dün itibariyle Martaş’ta bir de kayıp yaşandı. Martaş Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt’un annesi Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet ve Kurt Ailesi’ne baş sağlığı diliyoruz.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum