Öğrenciler lojistik sektörü için yarışıyor

Öğrenciler lojistik sektörü için yarışıyor

Mars Logistics'in 11 yıldır üniversite öğrencilerine, yaratıcı lojistik çözümleriyle takım halinde yarışarak hem ödüller hem de “Lojistik ve Tedarik...

Mars Logistics'in 11 yıldır üniversite öğrencilerine, yaratıcı lojistik çözümleriyle takım halinde yarışarak hem ödüller hem de “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” alanında kariyerlerine yön vermelerini sağlayacak bir bakış açışı kazanmaları amacıyla düzenlediği Lojistik Vaka Yarışması'na bu yıl da ilgi büyük oldu. 74 farklı üniversiteden 723 öğrencinin başvurduğu yarışma Haziran 2014’te sonuçlanacak.

11 yıldır lojistik sektörüne nitelikli insan kaynağı kazandırmak ve üniversiteli gençlere hem sektörü yakından tanıma imkânı sunmak hem de sektör adına bir farkındalık oluşturmak amacıyla Mars Logistics tarafından düzenlenen “Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2014” başvuruları tamamlandı.

Mars Logistics'in ana sponsorluğunda LODER tarafından düzenlenen Lojistik Vaka Yarışması’na bu yıl Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ege Üniversitesi, ODTÜ, Selçuk Üniversitesi, İzmir Ekonomi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri çoğunlukta olmak üzere 74 farklı üniversiteden  185 takım toplam 723 öğrenci başvurdu. Öğrenciler en az 3 en fazla 5 kişiden oluşan ekipler halinde 3 ayrı kategoride yarışacaklar. Ekipler tarafından, verilen vaka üzerine hazırlanan çözümler; LODER tarafından belirlenen jüri üyelerince değerlendirilecek.  Haziran 2014 tarihinde açıklanacak olan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli para ödülleri verilecek.

Yarışma ile ilgili duyuruları www.marslogistics.com adresinden takip edebilirsiniz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.