OBN Logistics Tedarik Zinciri Yönetiminde Fark Yaratıyor

OBN Logistics Tedarik Zinciri Yönetiminde Fark Yaratıyor

OBN, uluslararası alanda lojistik satın alma ve tedarik zinciri yönetiminin gücü olarak iş ortaklarının hedeflerine ulaşmaları için ticaretin nabzını tutuyor, stratejik iş ortaklarının ve teknoloji çözümleriyle şeffaf hizmet veriyor.

obn-002.jpg

OBN Logistics & Forwarder olarak farklı taşıma modları ile oluşturduğumuz lojistik süreçler, taşıma maliyetlerinizi daha etkin planlamanızı ve yönetmenizi sağlıyor. Tedarik zincirinin stratejik lojistik ağlardan oluştuğunu düşündüğümüzde lojistik satın almaların süreç içinde doğru konumlanmasın da büyük önem arz ediyor.

Lojistik satın alma hizmetlerimiz, stratejilerin eyleme dönüştürülmesine yardımcı olarak müşterilerimizin TZY süreçlerini optimize etmeleri operasyonel mükemmelliğe ulaşmalarını sağlıyor.

Uluslararası alanda lojistik satın alma ve tedarik zinciri yönetiminin gücü olarak iş ortaklarımızın hedeflerine ulaşmaları için ticaretin nabzını tutuyor, stratejik iş ortaklarımız ve teknoloji çözümlerimizle şeffaf hizmet veriyoruz.

Lojistiğin ve ticaretin sürekliliğini temin eden kritik bir iş yaptığımızı biliyor, hizmet verdiğimiz tüm ana ve alt sektördeki dinamikleri büyük bir titizlikle takip ediyor, tedarik zincirinde optimum maliyetle müşterilerimize hizmet sağlıyoruz.

Sektörün dinamikleriyle her gün temas ediyor olmak lojistik öngörü gücümüzü artırarak piyasadaki olası dalgalanmalara daha hazırlıklı olmamızı ve en uygun çözümleri müşterimize zamanında sunmamızı sağlıyor.

OBN Lojistik & ÖzBursa Group olarak her bir müşterimizin iş süreçlerinde yaşadığı zorluğu kendi zorluğumuz olarak kabul ediyoruz. Doğru çözümü bulabilmek için alternatif tedarik kanallarından her geçen gün büyüttüğümüz tedarik ağımız ile, maliyet ve riskleri yönetme imkanı sağlıyoruz. Bu sebeple daha dayanıklı, esnek bir tedarik yönetimi kazanmalarına destek oluyoruz.

Merve GENÇGÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.