O riyakarları yönetime almayın!

O riyakarları yönetime almayın!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, 37. Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, bir süre önce yönetimden...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, 37. Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, bir süre önce yönetimden istifa edenleri ağır bir dille suçlayarak, “Riyakarlık, kalıcı bir hastalıktır. Yeni yönetime girebilme hesapları yapanlara geçit vermeyin” dedi.

Yaşadıkları seçim sürecinde ilginç olaylara şahit olduklarını ifade eden Özmen, “Meslektaşlarımızdan bir kısmı kendilerine verdiğimiz görevi hafife almış olacaklar ki, kararlarımızı kendilerine anlattığımız ve altlarında imzaları olduğu halde unutmuşlardır.  Hazirundan bir ricam olacak. Yönetimi siz seçecek ve oluşturacaksınız. Bizimle birlikte görev yapıp, kararlarımıza imza atıp, son anda ‘Derneğimiz, sektörü temsil edemiyor, isteklerimizi karşılayamıyor’ deyip istifa edenleri yönetimin hiçbir yerine almayın!  Yeni yönetimde yer alabilmek kaygısıyla bu riyakarlığı yapan kişilere geçit vermeyin!  Çünkü, riyakarlık geçici değil, kalıcı bir hastalıktır” diye konuştu.

Özmen’in bu sözleri salondan büyük bir alkış aldı. Daha sonra konuşmasına devam eden UND Başkanı, “Sayın Çetin Nuhoğlu, bana İstişare Konseyi Başkanlığı teklif etti. Kendilerine çok teşekkür edip, kabul edemeyeceğimi bildirdim. İki yıldır görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasıyla sözlerini tamamladı.

 

www.lojiport.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum