Nüans Logistics araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Nüans Logistics araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Şaheser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Çapar: “Her geçen gün büyüyor ve güçleniyoruz. En iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırabilme adına bundan sonra da araç filomuzu Mercedes markası ile genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

2021 yılında yaptıkları yatırımlardan önce ağırlıklı olarak inşaat ve gıda alanında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şaheser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdi ÇAPAR, “Yatırımlarımızı, büyümeye ve gelişmeye sürekli açık olan lojistik sektörüne yönelterek büyük bir çıkış yaptık” dedi.

Yapmış olduğu yatırımlar ve hayata geçirdiği projeler ile dikkat çeken Şaheser Grup, ihracat hedefleri doğrultusunda daha verimli bir şekilde hizmet verebilme adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

nuans-lojistik-mercedes3-001.jpgMercedes Benz Anahtar Teslim Töreni

Ankara Gölbaşı’nda gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde yeni araçlarını teslim alan Şaheser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdi ÇAPAR: “Her geçen gün büyüyor ve güçleniyoruz. En iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırabilme adına bundan sonra da araç filomuzu Mercedes markası ile genişletmeye devam edeceğiz. Teslim aldığımız araçlarımızın şirketimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Avrupa'nın çeşitli noktalarına karayolu taşımacılık hizmeti vermek amacıyla kurulan Nüans Logistics, ürünlerini güvenli bir şekilde göndermek isteyen ihracatçılara ve ithalatçılara hızlı çözümler sunmaya devam ediyor.

Nakliye, depolama, gümrükleme, paketleme ve dağıtım ağında kara, hava, deniz ve intermodal taşımalarla hizmet sağlayan Nüans Logistics, başta Almanya olmak üzere birçok AB ülkesine taşıma gerçekleştiriyor.

Yaptıkları yeni araç yatırımları ile ilgili bilgi veren ÇAPAR, yeni araçlarla filolarını büyüttüklerini belirterek, 2021 yılında gerçekleştirdikleri yatırımlardan önce ağırlıklı olarak eğitim, gıda ve inşaat alanında yatırım yaptıklarını ifade etti. ÇAPAR: “Pandemi döneminde duraklama ve küçülme yaşamayan nadir sektörlerden biri lojistik sektörü oldu. Biz de Şaheser Grup olarak stratejik hedeflerimiz doğrultusunda bu sektöre yatırım yapmak suretiyle bugün ciddi bir ivme kazanmış bulunmaktayız.” dedi.

nuans-lojistik-mercedes2jpg.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.