Nissan, ÖTV farkını fiyatlarına yansıtmıyor

Nissan, ÖTV farkını fiyatlarına yansıtmıyor

Nissan, 1600 cc altı otomobillerde ÖTV artışından doğan fiyat farkını Kasım ayında da fiyatlarına yansıtmıyor. Yapılan açıklamaya göre, Nissan Türkiye,...

Nissan, 1600 cc altı otomobillerde ÖTV artışından doğan fiyat farkını Kasım ayında da fiyatlarına yansıtmıyor. Yapılan açıklamaya göre, Nissan Türkiye, büyümesinde önemli rol oynayan tüketici kampanyalarıyla alım ve ödeme kolaylığı sunmaya devam ediyor. Nissan, 1600 cc altı otomobillerde meydana gelen ÖTV artışından doğan fiyat farkını Kasım ayında da fiyatlarına yansıtmıyor. ÖTV artışından etkilenmeyecek müşteriler ayrıca yüzde 0 faizden başlayan kredi imkanlarından da faydalanabilecek.

Faiz fırsatları kapsamında Nissan Micra ve Note modellerinde 10 bin liraya 6 ay yüzde 0 faiz, Juke modelinde 10 bin liraya 12 ay yüzde 0 faiz, Qashqai modellerinde ise 15 bin liraya 15 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. Kasım ayı boyunca Nissan Qashqai 1.6 litre M/T Black Edition ve Platinum AVM versiyonlarına sahip olmak isteyenlere çevre görüş sistemi farkı yansıtılmıyor. Nissan'ın Navara modellerinde de 7 bin 500 liraya varan indirim fırsatları ve stoklarla sınırlı bagaj havuzu hediyesi bulunuyor.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.