Nevpa, yeni ürünleriyle IAA Fuarı'ndaydı

Nevpa, yeni ürünleriyle IAA Fuarı'ndaydı

Almanya’nın Hannover kentinde 20-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenen (IAA) Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı’nda NEVPA, dorse ve treyler yedek parça ve aksesuarlarını tanıttı.

Dünya otomotiv endüstrisinin kalbinin attığı IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda NEVPA’da yerini aldı. Almanya’nın Hannover kentinde 20-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenen (IAA) Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı’nda NEVPA, dorse ve treyler yedek parça ve aksesuarlarını tanıttı.

Türkiye’nin lider treyler ekipmanı üreticilerinden Nevpa, Almanya Hannover IAA ticari araclar fuarına iştirak etti. Bu yıl 67. si düzenlenen fuarda Avrupa devleri dorse üreticileri Schimitz ve Krone ile mevcut ilişkilerini yeni projelerle pekiştirdi.

Ayrıca NEVPA'nın Almanya'da 2010 yilindan beri faaliyet gösteren Arge merkezi ile Nevşehir fabrikasinin Arge merkezinin ortak tasarladığı yeni ürünleri büyük ilgi gördü. Yeni projelerin uretimi İstanbul ve Bursa'da bulunan fabrikalarında üretilip ülkemizin ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan, Türkiye’nin lider treyler ekipmanı üreticisi NEVPA Europe Genel Müdür Yardımcısı Ensar Kaya, tamamen ihracata odaklandıklarını ve yıl sonuna kadar üretim hattının dolu olduğunu söyledi. Fuarların kendilerini göstermek için iyi bir fırsat olduğunu hatırlatan Kaya, “IAA Ticari Araçlar Fuarı, herkesin boy gösterdiği bir fuar.  NEVPA'sız fuar olmaz. İnşallah ülkemizi ve firmamızı en iyi şekilde temsil ederiz”dedi.

FİBHABER

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.