Navruz'un tercihi yine DAF oldu

Navruz'un tercihi yine DAF oldu

DAF’tan 1 adet Elite Edition’ı Samandıra tesislerinde teslim alan Navruz Uluslararası Taşımacılık 32 araçlık filosuna bir yenisini daha ekledi. 3 yıldır...

DAF’tan 1 adet Elite Edition’ı Samandıra tesislerinde teslim alan Navruz Uluslararası Taşımacılık 32 araçlık filosuna bir yenisini daha ekledi.

3 yıldır faaliyet gösteren uluslararası taşımacılık şirketi Navruz, Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve İran’a hammadde ve iş makinesi taşımacılığı gerçekleştirirken ağırlıklı tercihini DAF ve TIRSAN’dan yana kullanıyor.

İkinci el değeri de yüksek

Krizi fırsata çevirerek 2009 ve 2010 yıllarında Avrupa’da pazar liderliğini koruyan DAF,  Avrupa’daki başarılarını DAF-TIRSAN ile Türkiye’de güçlendiriyor. DAF çekicilerin düşük işletme maliyeti ve yüksek ikinci el değeri Navruz’un tercihini DAF’tan yana kullanmasını sağlıyor. 1,6 milyon kilometre yol yapmaya uygun DAF motorları, kullanım süresinin uzunluğu, geniş servis aralıkları firmaların bakım maliyetlerini düşürüyor ve yedek parçaların da kolay temin edilebilmesi ile araçların serviste kalma oranları düşüyor. Bu da uzun vadede firmaların işletme maliyetlerine büyük avantaj sağlıyor.  DAF – TIRSAN müşteri odaklı ve güvenilir hizmet anlayışı, geniş bayi ağı ile nakliyecilerin her zaman yanında yer alıyor.

DAF Elite Edition bir prestij aracı olarak üretildi. DAF'ın en çok beğeni toplayan kabin versiyonu Super Space Kabin Skylight adı verilen entegre tepe spot lambalarıyla tasarlandı.  Super Space Kabin araç sürücülerine rakiplerinden daha fazla yaşam alanı sunuyor.

Kabin içinde bulunan, yatak altında ve ön cam üstündeki dolaplar en uzun seferlerde dahi sürücünün beraberinde bulundurması gereken tüm eşyalarını rahatlıkla saklayabileceği şekilde dizayn ediliyor. Elite Edition Buzdolabi, ZF-Intarder, Xenon farlar, üst ve yan rüzgarlıkların yani sıra yan etekler, 850+430lt alüminyum yakıt tankları, alüminyum alaşımlı jantlar, havali korna gibi en üst aksesuar donanımına sahiptir. Bu sayede araç benzersiz bir görünüme sahip olmanın yanında kullanıcıya yüksek sürüş konforu ve güvenliği sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.