Nakliyecinin gümrük memuru isyanı

Nakliyecinin gümrük memuru isyanı

Uluslararası nakliye yapan taşımacılar, sınır kapılarındaki yoğunluk nedeniyle gümrük memurlarının iş yükünü kaldıramadıkları için araçlar bu şekilde gelirse, tam tespit yaparak, masraf çıkaracaklarını açık açık beyan ettiklerini iddia ediyor.

Adı bizde saklı olan bir uluslararası nakliyecinin sitemize gönderdiği mektubu virgülüne dahi dokunmadan aynen yayınlıyoruz.

Selçuk bey merhaba

 Lojiport sitenizi devamlı takip ve takdir ediyorum herhangi bir sivil toplum örgütü (UND) derneğinden daha fazla sektöre önem verip iç içe bir haldesiniz.

 Biz şu dönemlerde Yunanistan ithalat yüklemelerinde transit beyanname (T1) ile  İpsala Sınır kapısına gelip orada gümrük yaptırıp iç gümrüklere boşaltma yapıyoruz.

Son zamanlarda herhangi bir kanun veya talimat çıkmamasına rağmen gümrük memurları sınır kapısında çok yoğunluk olup iş yükünü kaldıramadıkları için, tehditkar olarak araçlarınız bu şekilde gelirse tam tespit yapıp, hem gün kaybı hem indirme bindirme yaptırmak suretiyle masraf çıkartacağını açık açık söylüyor.

 Firmam adına defalarca UND derneğini aradım her zamanki gibi ilgilenilmedi.

UND sadece aidat ödediğimiz senede bir kez ramazan aylarında iftar yemekleri verilip sponsorların reklamını yapar bir hale geldi.

 Nakliyeci artık bunaldı sıkıldı, hiçbir çıkar yol bulunmuyor.

 Devletimizin memurları bile bizi tehdit ediyorsa bu işte bir sıkıntı vardı ve yetkili mercilerin artık el koyması gerekmektedir.

 Siz bu satırları paylaşırsanız eğer sesimizin duyulacağına inanıyorum .

 İyi çalışmalar dilerim.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum