Nakliyeci çaldı, başka bir nakliyeci yakalattı

Nakliyeci çaldı, başka bir nakliyeci yakalattı

Geçen hafta, “taşımak için yüklediği ayçiçek yağlarını alarak ortadan kayboldu” başlığıyla verdiğimiz ve başka bir siteden kaynak göstererek yayınladığımız haberin gerçekle ilişkisi olmadığı anlaşıldı. Haberin doğrusunu muhataplarından aktarıyoruz.

Yayınladığımız haberde yağları kaçırdığı söylenen Ali Tunç, aslında yağların yakalanmasını sağlayan duyarlı bir nakliyeciymiş. Biz de haberi gerçek kaynağından ve olması gerektiği şekilde yeniden yayınlamaya karar verdik.  

Asılsız haberde yağları kaçırdığı söylenen Ali Tunç, duyarlılığıyla aslında 500 bin lira değerindeki yağı kurtarmış.

Olay şöyle gelişiyor: “Bursa’dan Ankara’daki bir ayçiçeği fabrikasına 24 ton sıvı ayçiçek yağı gönderilecekti. Ancak, kötü niyetli sürücü Ş.A, malı Ankara’ya götürmek yerine Eskişehir’e götürerek orada elden çıkarmaya çalıştı. Şirketin bölge müdürü durumu jandarmaya bildirdi. Durumu öğrenen sürücü, kendi aracındaki yükü başka bir kamyona aktardı. Yağların yüklendiği TIR Ali Tunç’a aitti. Ali Tunç, iki kez teslimat adresi değiştirilen ve faturası olmayan yağlardan şüphelendi. Yağların çalıntı olabileceğini düşünen Tunç, aracını bir otoparka çekerek aküsünü söküp durumu polise bildirdi.”

 Polis ekipleri 24 ton sıvı yağı kaçırıp satmaya çalışan nakliyeciyi yakalamak için çalışma başlattı.

 LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.