Nakliye Rehberi’nden Kazakistan lojistik hattında kapsamlı hizmet

Nakliye Rehberi’nden Kazakistan lojistik hattında kapsamlı hizmet

Nakliye Rehberi muadil sayfalarla kıyasla çok daha kolay kullanıma sahip yapısı ile dikkat çekmekte, diğer sayfalardan farklı birçok ekstra özelliği ile tercih edilen sayfalar arasında yer almakta.

Dış ticaret ve buna bağlı uluslararası lojistik çalışmaları kapsamında ihracat ve ithalat yaptığımız Asya ülkelerinin başında yüzölçümü bakımından en büyük araziye sahip olan Kazakistan ile alışverişlerimizin geçmişi oldukça eski dönemlere kadar uzanmaktadır. Türkiye ile Kazakistan arasında yapılmakta olan ticaret ve lojistik çalışmalarında kullanılan ağırlıklı taşıma yöntemi karayolu üzerinden tır ile taşıma şeklidir.

Ülkemizde üretim, ihracat, ithalat ve dış ticaret yapan firmalarımızın Kazakistan nakliye hususunda zaman zaman yaşadıkları bir takım araç tedarik problemleri meydana gelmektedir. Meydana gelen problemler genellikle talep yoğunluğunun arttığı dönemlerde ortaya çıkmaktadır. Bu gibi durumların yaşandığı anlarda firmalarımız taşıma aracı tedarik etmek üzere alternatif yollara başvurmaktadırlar. Bu yolların en aktif ve kolay netice alınabileni internet üzerinden çalışmalar yapan yük ve boş araç ilan platformlarıdır.

Ülkemiz ve dünya genelinde bu tür çalışmalar içerisinde bulunan sayısız web sayfası mevcudiyetini sürdürmektedir. Sosyal ağlar ve internet üzerinden oldukça geniş bir alana hitap eden bu portallar boş aracına yük arayan lojistik şirketleri ile taşınmaya hazır halde bulunan yüklerine taşıma aracı arayan üretici ve ihracatçı firmaların ortak buluşma noktası durumundadır.

Uzun yıllardan bu yana bahse konu alanda hizmet sunmakta olan web sayfalarından biri durumunda bulunan Nakliye Rehberi muadil sayfalarla kıyasla çok daha kolay kullanıma sahip yapısı ile dikkat çekmekte, diğer sayfalardan farklı bir çok ekstra özelliği ile tercih edilen sayfalar arasında yer almaktadır. Kazakistan nakliye firmaları ile ülkemiz genelinde kapsamlı çalışmalar yapan Türk lojistik şirketlerinin de içerisinde yer aldığı Nakliye Rehberi kurulduğu ilk günden bu yana gerek nakliyeci gerekse üretici firmalar kategorisinde bulunan müşterilerine ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan yayınlama hakkı tanımaktadır.

Kazakistan hattında ortaya çıkan gelişmelerle ilgili olarak sürekli güncellenen Nakliye Rehberi tüm müşterilerine aynı zamanda reklam verme imkanı da sağlıyor. Komple tır taşımacılığı, parsiyel nakliye, gabari dışı ağır nakliyat, frigo tır nakliyesi ve konteyner nakliye gibi alanların tamamına yönelik seçenekleri bulunan web sayfamız aynı zamanda kara, hava, deniz ve demir yolu gibi tüm taşıma alanlarına yönelik yük ve taşıma ilanı yayınlama olanağı sunuyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.