Munich 2023 Fuarı'na Türkiye pavilyonu ile katılacaklara 8.500 Avro destek var

Munich 2023 Fuarı'na Türkiye pavilyonu ile katılacaklara 8.500 Avro destek var

Transport Logistic Munich Fuarı, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenmekte olup, söz konusu destek kapsamında, pavilyon katılım ücretinin %60’ı ve şirket başına iki kişinin ekonomi sınıfı uçak biletinin %60’ı Ticaret Bakanlığı tarafından geri ödenecek.

Dünyanın en büyük lojistik fuarı olan Transport Logistic Munich 2023, 9-12 Mayıs 2023 tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecektir. 2019 yılında Ticaret Bakanlığımızın teşvikleriyle DEİK/Lojistik İş Konseyi tarafından ilk kez Türkiye Pavilyonu kurularak katılım sağlanan Fuara, bu yıl daha büyük alanda milli katılım organizasyonu yapılması planlanmaktadır.

Yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, yük taşımacılığı sistemleri, IT/telematik, e-ticaret, telekomünikasyon, intralojistik, depo yönetim sistemleri, otomatik kimlik ve paketleme alanında firmaların yer aldığı bahse konu uluslararası fuarda, 2019 yılında 77 metrekare alanda Türkiye Pavilyonu kurulmuştur. Bu yıl yapılacak fuarda ise, artan talebi karşılamak ve Türk lojistik sektörünü etkin bir şekilde tanıtmak amacıyla 255 metrekarelik bir stand alanı ile katılım sağlanması planlanmaktadır. Anılan Fuar, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenmekte olup, söz konusu destek kapsamında, pavilyon katılım ücretinin %60’ı ve şirket başına iki kişinin ekonomi sınıfı uçak biletinin %60’ı Ticaret Bakanlığı tarafından geri ödenmektedir.

Pavilyonda 8-10 m2’si firmaya özel olmak üzere 25 m2’lik ortak kullanım alanı (info) sağlanacak olup stand ile katılım ücretinin (iki firma temsilcinin kayıt işlemi, stand alanı ve tasarımı, mobilyalar, stand içi resepsiyonlar, zorunlu AUMA-Association of the German Trade Fair Industry ücreti, atık ve iletişim giderleri, elektrik, günlük temizlik, ortak alanda ikram ve hostes hizmeti, pavilyon tanıtımları dâhil olmak üzere) avans bedeli 8.500 (sekiz bin beş yüz) Avro olarak belirlenmiştir. Nihai tutar bilahare bildirilecek olup DEİK üyesi firmalara öncelik tanınacaktır.

Bu minvalde, DEİK/Lojistik İş Konseyi tarafından Transport Logistic Munich 2023 Fuarında kurulması planlanan Türkiye pavilyonunda yer almak isteyen lojistik firmalarımızın en geç 3 Kasım 2022 tarihine kadar bağlantısında yer alan katılım formunu doldurmaları ve avans ücretinin ödeme dekontunu Sektörel İş Konseyleri Direktörlüğüne (Çiğdem Birgin, tel: 0 212 339 50 49, [email protected]) iletmeleri önemle rica olunur.

Not: Katılım gösterecek firma sayısına göre, stand alanının büyüklüğünde değişiklik olabilir. Nihai ücret, program ve diğer detaylar katılımcılarımıza iletilecektir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.