Multicar ve Petronet’ten avantajlı hizmetler

Multicar ve Petronet’ten avantajlı hizmetler

Multinet Up, akaryakıt tedarik çözümü sunan Petronet ve 7 gün 24 saat filo araç kiralama hizmeti veren Multicar hizmeti ile kurumlara değer yaratıyor.

Akıllı çözümlerde Türkiye’nin lider şirketi Multinet Up, Petronet ve Multicar hizmetleri ile şirketlere önemli avantajlar sunuyor. Petronet şirketler için akaryakıt kullanımında tasarruf etme ve giderlerini tek faturada yönetme olanağı sağlıyor.  764 kurumsal müşteriye 5.000’ yakın aracıyla 7 gün 24 saat hizmet veren Multicar ise iş seyahatlerinde ve özellikle uzun mesafeli yolculuklarda benzersiz çözümler sunuyor. Multinet Up’ın bu hizmetleri ile şirketler hem katma değer, hem de zaman kazanıyorlar. 

PETRONET’İN YARARLARI SAYMAKLA BİTMİYOR
Petronet ile yapılan detaylı raporlama sayesinde kimin, hangi araca, kaç kilometrede, kaç litre akaryakıt aldığı ve yapılan tüm operasyonel işlemler bir şifre ile online izlenebiliyor. Bu hizmet, araçlara Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) takılması seçeneğiyle verildiğinde başka araca dolum yapılmasının önüne geçme, günlük, haftalık ve aylık sınırlandırmalar yaparak, belirli günlerde kullanıma kapatma ve alınan yakıt türüne sınırlandırma getirilebilme gibi birçok avantaj sağlıyor.

Petronet tek şirket aracı için olduğu kadar yüzlerce araçtan oluşan bir filo için de en etkin şekilde kullanılabiliyor. Araç kullanan personeli avans alma, form doldurma gibi operasyonel iş yükünden kurtaran Petronet, araçtan inmeden dolum yapılmasına imkân vererek zamandan da tasarruf sağlıyor.

Petronet, kullanıcılarına 4 farklı seçenekle 4 önemli avantaj sunuyor. Fatura Avantajı sayesinde her ayın 15’inci ve son gününde 2 ayrı fatura, eklerindeki detaylı kullanım raporuyla alınabiliyor.  Petronet'e özel Ödeme Avantajı, DBS, havale ve kredi kartı ile ödeme imkânı sunuyor.  Kaçak Önleme Avantajı ise Türkiye genelinde 1.100 Shell istasyonunda geçerli olan Taşıt Tanıma Sistemi ile suiistimallerin ve başka araca dolum yapılmasının önüne geçiyor. Ayrıca “Akıllı Anahtarlık" ile montaja gerek kalmadan plakaya tanımlama yaptırarak ya da montajlı uygulama ile "Akıllı Halka" tercih edilerek Kullanım Avantajı seçeneklerinden yararlanmak da mümkün oluyor. 

MULTİCAR İLE 6 BÜYÜK ŞEHİRDE YEREL PLAKA
2007 yılında Multinet bünyesinde kurulan Multicar, aralarında banka ve finans, sağlık,perakende, enerji, telekomünikasyon sektörlerinden kuruluşların ve holdinglerin bulunduğu 764kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Multicar’ın 5.000’e  yakın araçtan oluşan filosu  ve Türkiye’nin 81 ilinde yetkili servis noktası bulunuyor. Multicar’ı sektördeki diğer şirketlerden ayıran en büyük özelliği ise hızı. Araç kiralama yoğun bir sektör olduğundan, müşterilerinin iş akışlarını bozmadan ve onlara hissettirmeden hizmet veren Multicar’ın bir diğer farkı ise, 6 büyükşehirde o ilin plaka numarasına göre araç tescil edip müşterilerine kiralayabiliyor olması.

Multicar, 3’ü bir arada adıyla sunduğu ürün ve hizmet paketinde, aracın vazgeçilmez  unsuru olan “yakıt” konusunda cazip avantaj ve indirimler sunuyor. 3’ü bir arada paketinin son unsuru olan “araç takip sistemi” ile de şirketlerin iş verimliklerini artırmalarına ve araçlarının kontrollerini rahat yapmalarına  olanak sağlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.