Motorlu Taşıtlar Vergisi VavaCars’tan

Motorlu Taşıtlar Vergisi VavaCars’tan

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, 27-30 Haziran tarihlerinde motorlu taşıtlar vergisini müşterisine bırakmayarak kendi üstlenecek.

İkinci el araç alım-satım online ticaret platformu VavaCars, cazip kampanyalarına devam ediyor. Ücretsiz teslimat, ücretsiz ekspertiz, 14 günde para iade garantisi ve 12 Ay/25 bin km garanti gibi hizmetleriyle sektörde fark yaratan işlere imza atan şirket, yeni kampanyasıyla tüketiciye destek olmaya devam ediyor.

27-30 Haziran tarihleri arasında VavaCars platformundan gerçekleştirilecek tüm alımlardaki motorlu taşıtlar vergisini VavaCars karşılayacak.

“Her zaman tüketicimizin yanındayız”

Her zaman tüketicinin yanında olduklarının altını çizen VavaCars Pazarlama Başkanı Alper Karaer, “İkinci el araç alım satımında tüketici çok sayıda masrafla karşı karşıya kalıyor. Biz uçtan uca dijital iş modelimiz sayesinde yarattığımız ölçek ekonomisiyle, tüketiciye yansıyan ekstra masrafları minimum düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda 27-30 Haziran tarihlerinde yapılacak tüm araç alımlarında MTV’yi şirket olarak biz karşılıyoruz” dedi.

Ocak ve Temmuz aylarında ödenen motorlu taşıtlar vergisinde bu yıl en yüksek MTV 62 bin 633 TL, en düşük MTV ise 136 TL olarak belirlendi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.