Mobil Delvac, 90’ıncı yaşını kamyoncularla kutladı

Mobil Delvac, 90’ıncı yaşını kamyoncularla kutladı

Etkinlik kapsamında; TV8’de yayınlanan ‘Bay Tahmin’ programının sevilen futbol yorumcuları Murat Özarı ve Fikret Engin, 11 Eylül Cuma günü, Konya Belediye Kamyon Garajı’nda kamyoncularla bir araya geldi.

ExxonMobil’in; 1925 yılından bu yana dizelle çalışan ticari araç motorları ve güç aktarma sistemleri için ürettiği ticari araç yağ serisi Mobil Delvac, ‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında kamyon sürücüleriyle buluşuyor

Program, Türkiye’nin farklı lokasyonlarında yer alan ve kamyon sürücülerinin uğrak yeri olan 6 noktada gerçekleştiriliyor.Kamyoncu garajlarında kurulan etkinlik çadırında ünlü isimler şovlar ve söyleşiler yapıyor. Yakıt tasarrufu, güvenlik ve motor koruması konularında kamyonculara verilen eğitimlerin yanında ayrıca çeşitli aktiviteler de düzenleniyor.

‘Mobil Delvac 90’ıncı Yıl’ temasıyla gerçekleşen etkinliklerin Konya ayağı, 11 Eylül Cuma günü Konya Belediye Kamyon Garajı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, TV 8’de yayınlanan fenomen spor programı Bay Tahmin’in yorumcuları Murat Özarı ve Fikret Engin katıldı. Özarı ve Engin kamyoncularla bir araya gelerek sohbet etti, çeşitli aktivitelerle onlara keyifli saatler yaşattı.

Etkinliğe katılan ExxonMobil Distribütörü Yağ-San Petrol Ürünleri Ltd Şti. Satış Direktörü Ahmet Başbahçıvan, Mobil Delvac Dostları programıyla ilgili olarak; “Sektörde 51’inci yılını kutlayan Yağsan olarak ExxonMobil’in gelenekselleşen bu etkinliğinde yer almaktan dolayı mutluluk duyduk. Kamyoncu dostlarımıza hem faydalı bilgiler verdik hem de onları bir nebze olsun, iş stresinden uzaklaştırmaya çalıştık. Bu programı düzenleyen Mobil Delvac’a teşekkür ederiz” dedi.

Bay Tahmin ekibi Konya etkinliğinin ardından, Mobil Delvac Dostları programı kapsamında 15 Eylül’de Ankara’da, 18 Eylül’de ise Kayseri’de yine kamyon sürücüleriyle buluşacak.

mobil-delvac-kamyoncular-(2)-001.jpgLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.