Mitsubishi'den 17 bin 500'e varan indirim imkanı

Mitsubishi'den 17 bin 500'e varan indirim imkanı

Temsa Motorlu Araçlar, yeni yıla özel kampanyasıyla Mitsubishi Motors’un coupe SUV otomobili Eclipse Cross’u satın alacaklara “17.500 TL’ye varan indirim” imkanı sunuluyor.

Temsa Motorlu Araçlar, yeni yıla özel kampanyasıyla Mitsubishi Motors’un coupe SUV otomobili Eclipse Cross’u satın alacaklara “17.500 TL’ye varan indirim” ve 2018 pick-up segmentinin en çok satılan aracı Mitsubishi L200 alacaklara ise “15.000 TL’ye varan indirim ve 127.000 TL’den başlayan fiyat avantajı” sunuyor. Şehir hayatında modern çizgilerle var olmak isteyenler Mitsubishi Eclipse Cross’a, dayanıklı gövde yapısı ve üstün manevra kabiliyetiyle her arazide üstün performans isteyen pick-up meraklıları ise Mitsubishi L200’e 31 Ocak 2019’a kadar, avantajlı fiyatlarla sahip olabilirler.

Mitsubishi Motors’un yeni jenerasyon otomobillerinin ilki olan yeni coupe SUV modeli Eclipse Cross, dikkat çekici tasarımı, gelişmiş ileri güvenlik özelliklerine sahip sürüş dinamikleri ve sürücünün yoldan gözünü ayırmadan yönetebildiği akıllı telefon fonksiyonlarını kullanmasına olanak sağlayan Smartphone Link Display Audio sistemi gibi yüksek teknolojili donanımı ile öne çıkıyor. Benzersiz bir sürüş deneyimi sunan Mitsubishi Eclipse Cross, markanın 40 yıllık SUV uzmanlığı, 80 yıllık 4x4 geçmişi ve 30 yıllık All-Wheel-Control (S-AWC) teknolojisinden güç alıyor.

Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up teknolojisi ile tasarlanan L200, yüksek donanım seviyesi ile ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Bir pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Mitsubishi L200’lerin 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor. 2018 pick-up segmentinin en çok satılan aracı Mitsubishi L200 ile Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisinde rekabetçi pozisyonunu koruyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.