Miray'da servisi Prestij üstlendi

Miray'da servisi Prestij üstlendi

Temsa, Adana’daki bölgesel gücünü, Adanalı iş ortaklarına gerçekleştirdiği teslimatlarla büyütüyor. Adana Seyhan Belediyesi’nin temizlik hizmetlerini...

Temsa, Adana’daki bölgesel gücünü, Adanalı iş ortaklarına gerçekleştirdiği teslimatlarla büyütüyor. Adana Seyhan Belediyesi’nin temizlik hizmetlerini gerçekleştiren Miray Yönetim ve Organizasyon’a 3 Prestij Super Deluxe midibüs teslimatı gerçekleştiren Temsa, bölgedeki markasına ait araç sayısını artırıyor.

Adana Showroom’da gerçekleşen teslimat törenine; Miray Yönetim ve Organizasyon Şirket Ortağı Abdullah Caner Şirin, şirket yetkilileri, Temsa Global Bölge Satış Yöneticisi Mehmet Arpacılar ve Kurumsal Satış Uzmanı Emrah Dede katılım gösterdi.

Seyhan Belediyesi’ne hizmet veren ekibe servis yapmak amacıyla Prestij Super Deluxe model midibüsleri bünyesine katan Miray Yönetim ve Organizasyon Şirket Ortağı Abdullah Caner Şirin bu alımdan önce servis hizmetlerini kiralama yöntemiyle verdiklerini belirtti. Şirin ayrıca “işletme maliyetimizi düşürmek adına yakıt tasarrufu da sağlayan bu araçları tercih ettik. Temsa güveni ve konforuyla bu hizmeti veriyor olmaktan mutluyuz” dedi.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.