Milyonlarca MTV borçlusuna mektup

Milyonlarca MTV borçlusuna mektup

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 5 milyon civarındaki MTV ve trafik para cezası olan araç sahiplerine birer mektup göndererek, borçları yeniden yapılandıran...

Milyonlarca MTV borçlusuna mektupMaliye Bakanı Mehmet Şimşek, 5 milyon civarındaki MTV ve trafik para cezası olan araç sahiplerine birer mektup göndererek, borçları yeniden yapılandıran yasadan faydalanmaya davet edecek

Maliye Bakanlığı, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da içeren "torba yasa" ile devlete borcu olanlara getirilen fırsatları geniş kitlelere anlatmak amacıyla kapsamlı bir tanıtım kampanyası düzenleyecek.

Bu kapsamda, 5 milyon civarındaki Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), trafik para cezası olan araç sahiplerine de özel bir mektup gönderilecek. Bakanlık, bu mektupla, söz konusu araç sahiplerini borçlarını ödemeye davet edecek.

6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun'un Maliye Bakanlığı'nı ilgilendiren kısmının kamuoyuna tanıtımı amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığınca tanıtım ve bilgilendirme kampanyası gerçekleştirilecek. Söz konusu kampanya, geniş kitlelere ulaşılması amacıyla 17 farklı mecrayı kapsayacak.

Kampanyaya, "Vergide Fırsat Zamanı" sloganı ve logosuyla 13 Ekim 2014 tarihinde düzenlenecek tanıtım ile başlanacak ve kanundan yararlananların ilk taksit ödemelerini yapacağı son tarih 31 Aralık 2014'e kadar devam edilecek.

Kampanya kapsamında, 5 milyon civarındaki MTV, trafik para cezası borçlularına da PTT aracılığıyla bilgilendirme mektubu gönderilecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.