Meysen filosunu Scania ile güçlendirdi

Meysen filosunu Scania ile güçlendirdi

Gıda taşımacılığında uzmanlaşan Meysen Gıda Lojistik, 11 adet Scania aracı bünyesine katarak araç filosunu güçlendirdi. Ukrayna, Rusya, Makedonya,...

Gıda taşımacılığında uzmanlaşan Meysen Gıda Lojistik, 11 adet Scania aracı bünyesine katarak araç filosunu güçlendirdi. Ukrayna, Rusya, Makedonya, Hollanda, Almanya, Romanya, Yunanistan, İran ve Irak başta olmak üzere uluslararası taşımacılıkta söz sahibi olan Mersin merkezli Meysen Gıda Lojistik’in yeni kurulan filosunda Scania markası tercih edildi.

11 adet Yeni Scania Streamline G400 LA4x2HNA STL çekiciyi bünyesine katan Meysen Gıda Lojistik’in sahipleri Arif Can Akçil ve Cem Hallaç, Scania'nın kalite algısını en üst düzeyde sunan ve güvenlik unsuruna önem veren bir marka olduğunun altını çizdiler. Scania’nın düşük yakıt tüketimi açısından firmalarına katma değer sağladığına da dikkat çeken Akçil ve Hallaç “Teslim aldığımız Scania araçlarımız sağlamlığı ve maliyet giderleri açısından verimliliği ile ön plandadır. Beklentileri karşılayacak, sağlamlığı konusunda kendini kanıtlamış ve teknolojik özellikleriyle öncü olan Scania araçlar ile hizmet gücümüz artacaktır.” diye konuştular.

Özellikle gıda taşımacılığında verimliliğin önemine dikkat çeken Meysen Gıda Lojistik’in sahipleri Arif Can Akçil ve Cem Hallaç, 11 adet Scania tercihlerinde en önemli etkenin “kalite” olduğunu da belirttiler. Yıllık 16 bin tonu aşan bir ticaret hacmine sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Akçil ve Hallaç “Hizmet verdiğimiz sektöre karşı sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Taşıdığımız yükü güvenli ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın yanı sıra yüksek verimlilik elde ediyoruz. Kalite çıtamızı her zaman en üst noktada tutmaya çalışıyor ve bunun için hedeflediğimiz kalitede, standartlarımızı yükseltecek araçlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğu için tercihimizi Scania’dan yana kullandık.” şeklinde konuştular.

Scania, üstün kalitesi ve sağladığı yakıt tasarrufu ile işletme maliyetlerini düşürürken, müşterilerinin kazanımlarının sürekliliği ile üstün rekabet gücü sağlamaktadır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.