Metrobüste ring dönemi başlıyor

Metrobüste ring dönemi başlıyor

Metrobüs seferlerinde yarından itibaren yeni bir uygulama başlayacak. Ring metrobüse binen yolcular 4 ana durak haricinde inemeyecek, metrobüs duraklardan yolcu almayacak...

Metrobüs'te meydana gelen yoğunluk nedeniyle harekete geçildi. Yarından itibaren ring seferleri başlıyor. Yeni uygulama metrobüs duraklarına asılan afişlerle duyuruldu. Ring seferleri kapsamında 4 ana durak bulunuyor. Bunlar; Beylikdüzü, Avcılar, Söğütlüçeşme ve Zincirlikuyu durakları... Bu duraklar haricinde yolcu indi-bindi yapılmayacak. Aradaki duraklarda geçirilen süreden ve yoğunluktan etkilenilmeyecek. İETT'den yapılan duyuruda, "09.03.2017 Perşembe günü Beylikdüzü son durak, Avcılar, Zincirlikuyu ve Söğütlüçeşme istasyonlarımızda yolcularımızın hızlı ve daha konforlu seyahat etmeleri için yukarıda ismi geçen istasyonlarımızda araçlarımız ring olarak çalışacaktır. (Araçlarımız bu istasyonlarımızda bekleme yapmayacaktır) Önemli duyurulur" denildi.

'Uygulama deneme sürecinde'

Konuyla ilgili olarak bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, 'ring' uygulamasının deneme sürecinde olduğunu, 34Z hattında denendiğini, yapılacak anketler sonucunda onaylanması durumunda, dört ana duraktan kalkan metrobüslerin, varış noktasına kadar tüm durakları pas geçerek seferini tamamlayacağını söyledi. (Dünya)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.